Ammecover fra Littletwin – hvem skal have det?

Ingen tvivl om at dette er en af de bedste opfindelser for mødre med små babyer! Jeg kan huske med Munira, at når jeg skulle ud, så var det altid lidt irriterende at skulle tænke på, hvor man nu skulle hen, om der var “ammemulighed” der hvor man tog hen, og om tøjet nu var helt egnet til amningen, og det endte ofte med, at man sad og fumlede med stofbleen.

 En anden ting er, at når barnet bliver lidt ældre (3-4 måneder), så er det meget interesseret i omgivelserne. Jeg oplever f.eks. nu med Isak, at når jeg ammer ham et nyt sted, så vil han hellere vende og dreje hovedet og er meget interesseret i det nye sted. MEN med dette ammecover har han lært, at når jeg sætter det over, så er det madtid, og fordi han kender stoffet, så er han ikke optaget af alt muligt andet! Barnet bliver mindre forstyrret af alt det, der foregår omkring.

Det er så smart, at man kan kigge ned til barnet, da der er en “stiv” åbning på den øverste del af coveret. Det er virkelig bare det bedste, jeg har fået, og jeg har virkelig nydt sommeren meget udenfor, da jeg har følt mig meget fri og uhæmmet!

Min veninde var så sød at købe et til mig i Tyrkiet, og da jeg fik det hjem, tænkte jeg selvfølgelig, at jeg lige ville prøve at sy et selv. Det lykkedes mig også, og åhh hvor ville jeg ønske, at jeg havde uendelig meget tid og ingen forstyrrelser, så det kunne blive til mere syning :-). Nederst er lidt inspiration og hjælp til, hvordan du kan sy et ammecover. Er du ikke så meget et sy-menneske, eller orker du det bare ikke, så kan du købe et på www.littletwin.dk, hvor du kan vælge mellem lækre økotex-stoffer i 100 % bomuld. Dertil medfølger en sød og praktisk pose, hvor du også kan opbevare ammeindlæg og sutter. Alt dette for 350 kr.

OG SÅ kommer den fede nyhed!! Benedicte, som driver Littletwin, har været så sød at lade mig lave en lodtrækning om et ammecover! Lidt sjovt skal det jo være, og du kan endda være så heldig at få to, da jeg også trækker lod om det, jeg selv har syet! Hvis du ikke selv har brug for et, er det i hvert fald en rigtig lækker barselsgave, du kan give til din veninde/bekendte ;-).

For at jeg kan trække lod skal du bare skrive dit navn i nederste kommentarfelt OG like Littletwin på Facebook. Hvis du har lyst til at følge med i, hvad jeg går og finder på i min barsel, må du også gerne give 2verdener.dk et “like” på Facebook og følge mig på Instagram, men dette er ingen betingelse for at vinde! 😉

Held og lykke med lodtrækningen! 😉

ammeforklæde amme cover amning

Du skal bruge (Det hele kan fås i STOF 2000):

 • Stof, der ikke er for glat eller meget gennemsigtigt (jeg købte 0,85m)
 • 0,5 m rigilenebånd
 • 2 stk. D-rind, 20 mm.

Som hjælp til syningen kan du se målene nedenfor. Husk at lægge 1 cm til (hvad hedder det nu :-S :-D).

ammecover

ammecover ammeforklæde amning

 

ammecover ammeforklæde amningammecover ammeforklæde amning

ammecover ammeforklæde amning

Jeg er nomineret til Børn i Byens pris som “Bedste blog”. Klik herunder og stem på 2verdener inden 10. oktober 2015, hvis du synes, jeg skal vinde 🙂

2.6

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen ?

24 kommentarer

 • Dilek Alici

  Vil gerne prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima

  Vil gerne vinde 😀

  Fatima (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chadia

  Hej

  Det er en rigtig smart opfindelse. Sådan en gad jeg godt eje, men eftersom mine drenge er vokset. Ville jeg give den til min søster og baby :-).

  Mit navn er Chadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orbal Laho

  mig mig mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nesreen

  Miiiiiig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikala

  Med termin i december ville jeg blive rigtig glad for netop sådan et smart ammelagn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  Jeg kender den rette person som skal have dem hvis jeg vinder!
  Salli Awad :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eda

  Fantastisk opfindelse! Jeg har oplevet store udfordringer ifm. amningen når jeg var ude! Håber jeg vinder!
  Kh. Eda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kader

  Jeg ved liiiige hvem jeg vil forære den til hvis jeg vinder 🙂 Den er virkelig smart !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asiya Uğur

  Mig mig mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gulsen

  Miiig.. smart så kan man amme hvor som helst..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Mostapha Al-Miraqi

  Skønt. I’m in 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hulya Öksüz

  Håber du trækker mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nesrin Salale

  Lækker opfindelse 🙂 den vil jeg gerne eje <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Semiha Cetin

  Den er så smart !! Den tror jeg min søs vil blive rigtig glad for. Den vil jeg gerne vinde til hende :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ferdaniye

  Fed opfindelse! Den vil jeg da gerne have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja El Hasni

  Sådan et ammecover kunne jeg bestemt godt bruge. Det kan være svært at bære tørklæde samtidig med at man skal amme i offentligheden når den lille hopper rundt og river i tørklædet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja El Hasni

   Hov der kom ingen smileys med 😀 men navnet er Nadja <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zeynep Ercan

  Håber jeg bliver den heldige vinder, den er såå smart 🙂

  /Zeynep

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa Zeliha Arslan

  Åh mig mig mig. Hvor er den smart og hvor praktisk. Håber at jeg vinder ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esra Ötünc

  Yayy hvor er den smart! – ville være skønt at eje sådan en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima Ghelam

  Uhhh mig mig mig !! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kevser

  Ohh det lyder dejligt jeg håber at vinde sådan en 🙂
  Kevser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esra

  Konkurrencen løber til på søndag d. 21. kl. 21 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi bagte for Palæstinas børn - se video fra dagen og lad indsamlingen fortsætte