Reminder! Derfor skal du slette Facebook-appen fra din telefon

Påskeliljer, forsythia og hyacinter og min telefon – hvor blev den af?

Godt! Den telefon – hah! Jeg ved faktisk ikke, hvor den er. Det er altså vildt. Det er selvfølgelig noget andet med en lånetelefon, som man ikke rigtigt har et forhold til, og jeg har i den uge jeg har haft den, faktisk aldrig rigtig vidst, hvad jeg havde gjort af den. Tit opdagede jeg, at jeg ikke engang havde taget den ud af min taske :-D. Og nu har jeg så fået min nye telefon, og jeg kan jo godt mærke, at det er noget andet. Det er jo MIN telefon :-). Men det er ikke helt som før, og hvor er jeg glad for det (grunden til det kan du læse her).
Det bliver kort det her og skriv endelig, hvis du har turdet slette Facebook-app’en fra telefonen og fået mere frihed – vil meget gerne høre om det. Det bliver kort (siger jeg og lad os se, hvad det ender med), for jeg har ikke rigtig energi. Isaks tænder trækker tænderne ud af mig :-). Han får fire på én gang, og med feber om natten og lækker lugt af tynd afføring ligner jeg lidt et spøgelse om dagen – tror jeg. Ja, måske når Munira pludselig nævner, at én fra børnehavens mor er smuk (tænkte: hvor kom det fra? :-D). Og når uddannelseslægen, jeg var hos i går til Muniras 4 års vaccine, som det første spørger mig, hvor jeg kommer fra. Måske fordi jeg virkelig ikke ligner et menneske for tiden (ville have svaret “månen” til ham, men lod være 🙂 ).

Eeej, men hvor blev jeg glad, da min nabo fra mødregruppen kom med flødeboller, da jeg skrev, at vi stadig ikke var helt på toppen – så vi kunne forkæle os selv, sagde hun, og der gik ikke et sekund, så var der en flødebolle mindre i den Spangsberg-æske med cafe latte flødeboller, mmm. Lækkert plaster på såret.

Nåå, jeg ville faktisk nævne en af de gode ting ved Facebook. Uffe fyldte 30 år i søndags, og det kan man jo se på Facebook (ja, hvis man vil have den til at vise det – er ikke selv til det), og hvor blev han overrasket, da han åbnede døren til opgangen og så at der lå et glas chokolade med en hilsen fra vores overboer og en lykønskning. Se, det må du gerne bruge Facebook til 😉

Nå, men hvad Uffe er bedre til end jeg, men som er blevet en opgave, jeg prøver at tage over, er at tage årstidens blomster indenfor. Jeg er selv vild med det, men jeg har bare ikke rigtig vanen nogen steder fra og er ikke altid så god til at passe på dem, men bliver bedre og bedre til det! Det er mest plastikblomster, jeg husker fra min barndom, og de er jo ikke særlig svære at passe på – andet end at man skulle tørre støv af! Det brugte min mor en del tid på, kan jeg huske :-). Faktisk glemmer jeg ikke den dag, min mor havde taget os med på jagt efter damen på Gudrunsvej i Gellerupparken, der havde fået importeret de nyeste plastikblomster, og jeg husker hvordan min mor spurgte de tyrkere, hun mødte på vejen :-D.
Jeg synes også bare, at det kan blive lidt dyrt med blomster, og dét jeg mest hader, er når vandet i vasen begynder at lugte – og det kan ske, når jeg går og tror, at det var Uffe, der havde påtaget sig opgaven for lige netop den pågældende blomst, og han tror, at det er mig.

Hvad det i hvert fald er tid til på denne årstid er i følge Uffe påskeliljer, forsythia og hyacinter, som vi har i vores hjem, og det hjælper faktisk på humøret at se på dem, når lejligheden ligner et sted, hvor der er faldet en bombe – eller to :-D.

Vi tager påskeliljerne først 😉

påskeliljer blomster i hjemmet påskeliljer blomster i hjemmetUret til højre er fra keramikeren Tina Marie Bentsen. Elsker hendes værker. Se også mælkekanden, som jeg har i indlægget om hjemmelavet mandelmælk ;-).
Jeg kan altså ikke bestemme mig for, hvilken stil jeg er mest til, så jeg har indsat lidt forskellige billeder med forskellige effekter ;-). Nogen har sagt til mig, at jeg er nødt til at finde ud af hvilken effekt, der er min stil, og at jeg bør følge én stil, men jeg synes altså, at det er svært!

påskeliljer blomster i hjemmet påskeliljer blomster i hjemmet

påskeliljer blomster i hjemmet påskeliljer blomster i hjemmet

påskeliljer blomster i hjemmet

påskeliljer blomster i hjemmet påskeliljer blomster i hjemmet

påskeliljer blomster i hjemmetpåskeliljer blomster i hjemmet

Denne “punktfarve”-effekt er måske grå i det, men jeg kan godt lide, at den er så afdæmpet og kun fremhæver én farve. Omvendt er det jo synd, at man ikke viser alle de skønne farver, der findes derude! Haha, det er ikke nemt.

påskeliljer blomster i hjemmet påskeliljer blomster i hjemmet

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reminder! Derfor skal du slette Facebook-appen fra din telefon