Inspiration til tyrkisk morgenmad - Scrambled æg med sucuk :-) Jeg laver ikke sjov

Det kan redde din dag!

Jeg skriver det, fordi det er nemt og fordi det ikke kræver det store (det kan jeg godt lide :-D). Isak sover, og jeg er lidt alene hjemme (håber Uffe køber nogle donuts på vej hjem, og ja jeg ved godt, at det snart er midnat, men jeg er ved at gå sukkerkold :-D)). Isak vågner engang imellem, og jeg hader vores gulv, der knirker lige ved sengen, og hvis det ikke er gulvet, så er det min krop, der begynder at knirke af den anstrengelse, jeg gør, når jeg prøver at hoppe ud af værelset. Hvorfor kan man ikke flyve? 

Uden at gøre det for langt, så var det, at jeg tænkte, at jeg måtte dele det her, eftersom man i min omgangskreds mener, at jeg er god til at lave mad – og måske mest det her med at skabe noget ud af ingenting. Lidt ligesom vores aftensmad forleden, hvor køleskabet var næsten helt tomt og endnu en dag, hvor man tænker, hvorfor man ikke har ansat en kok i huset eller bor i Qatar :-P. Ej, jeg kan faktisk godt lide at lave mad, hvis bare jeg kunne trylle Isak væk i noget tid, hvis Nemlig.com kunne levere samme dag med 1 times mellemrum, eller supermarkederne ville donere deres varer væk – ja, så ville det da være en fest at lave mad hver dag :-P.

Men se, tit så åbner jeg bare køleskabslågen og laver noget ud fra det, vi har. Har man løg – og det har man jo altid – så skal det hele nok gå :-). Jeg plejer tit bare at stege de grøntsager vi har, og det var så løg, rester af porrer, squash, kartofler og rød snackpeber. Der var virkelig lidt af hvert, men når man så skærer det og blander det sammen, bliver det pludselig til en ret :-D. Steg det hele på panden i olie i svag varme og skru lidt op til sidst, så det bliver sprødt. Jeg behøver vel ikke at skrive, at det hele lige skal skæres i små stykker? :-P. Drys lidt karry over og så kokosmælk, fløde, eller bare mælk over og med ris til, har du wupti dagens aftensmad!

Jeg har nok ikke opfundet den dybe tallerken, men mon ikke Nemlig.com laver deres forretningskoncept om? 😀

Smid aldrig små rester ud! Det var måske bare det jeg ville sige ;-).

nem aftensmad

nem aftensmad

Du kan følge mig på Instagram: @2verdener
Like min Facebook-side her.
Find mig på Bloglovin’ her.

3 kommentarer

 • Rachida

  Tak Esra

  jeg kan godt lide din mad og dine ideer

  herhjemme har jeg valgt at vi ikke spiser kød mandag og torsdag – har du gode ideer til vegetarmad de dage? gerne lidt alsidigt og farverigt ha ha

  Tak din blog er cool :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Rachida

   Tusind tak! 🙂 Dejligt at høre med kødfrie dage. Jeg synes virkelig at grøntsager kan være lækre, og nogle gange skal de bare tilberedes helt enkelt. Jeg har opskrift på “karniyarik” herinde, men i stedet for kød, kan man bare riste løg og bruge som fyld. Det er auberginebåde med løgfyld. Hvis jeg har travlt, så har vi faktisk et par gange bare stegt de her frosne blandinger som “Wok-mix” og blandet det op med kokosmælk. Det er bare vigtigt, at de frosne grøntsager bliver stegt helt igennem for at det ikke smager “frossent” :-D. Jeg håber, at jeg kan få lidt mere tid til opskrift-indlæg, så hold endelig øje ;-).

   Søde hilsener
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] øverste tykke lag, som er ret fast og cremet – og hapset en skefuld inden jeg brugte det i maden – at man kan bruge det til NOGET helt andet. Jeg har en nabo, som har både glutenallergi og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til tyrkisk morgenmad - Scrambled æg med sucuk :-) Jeg laver ikke sjov