Fredag i flammer, afsocialisation med naboen og ny tirsdagstradition!

Det her med at vise tøj frem – mit klædeskab

1410

SÅ prøver vi det her! Jeg er ikke en fashionblogger eller typen, der kun går i mærkevarer. Jeg har gået og tænkt over, hvordan jeg gør det her med tøj. Flere af jer har både på Instagram, lige her og i min mailbakke spurgt, om jeg ikke vil sige lidt mere om, hvor jeg køber mit tøj. Jeg er altså slet ikke typen, der bruger formuer på tøj, og måske har jeg heller ikke en dyt forstand på det. Jeg ved, at jeg altid kan finde noget i COS, & Other Stories, Monki, H&M og Zara og mange andre mærker, og mest af alt elsker jeg bare behageligt tøj, som jeg let kan bevæge mig i uden at jeg viser alt for meget frem :-D. Og faktisk er det lidt grænseoverskridende for mig pludselig at fokusere så meget på mit tøj, men det er jo noget, der optager mig (oh, surprice), og jeg kender alt for godt til impulskøb med den der korte holdbarhed. Det er også med fokus på det, at jeg gerne vil starte “mit klædeskab” op for at blive bedre til at få brugt alt det, jeg ikke bruger. Jeg er nemlig selv dårlig til det, og har derfor tænkt, at jeg vil tage udgangspunkt i én del, altså f.eks. en bluse jeg har (som jeg er dårlig til at bruge) og prøve at sammensætte det med andre dele for at give forskellige muligheder af sammensætning – uden at gøre det alt for kompliceret :-D.

Fælles for meget af det jeg går i er, at det er under knæ, ikke alt for stramme bukser, og på den måde er der mange kombinationer, der allerede er udelukket, og derfor tit kan give udfordringer, hvis jeg f.eks. er vild med en bluse, som jeg så bliver nødt til at tage på i flere lag :-D. Jeg hader at få det for varmt, og går derfor mere op i at have det behageligt, hvorfor det hele måske kan se lidt sjov ud nogle gange!

Så er det jo så fedt, at starte med noget jeg lige har købt, når jeg nu har ævlet om alt det gamle tøj :-). Pointen er dog, at jeg så vil sammensætte det med noget af det, jeg måske ikke får brugt. Jeg tog mit (eller vores for Uffes skyld) kamerastativ frem, og fik lige hurtigt genopfrisket hvordan jeg kobler kameraet til min telefon, og var altså lidt stolt over, at jeg klarede opgaven helt by my self :-D. Det her er noget, jeg kommer til at gøre, når Nora sover og jeg er alene uden ungerne, og da jeg ikke har nogen til at tage billedet af mig, må jeg bruge telefonens smarte funktion, hvilket betyder, at jeg er nødt til at holde telefonen i min hånd for at trykke på “tag billede” :-). Der er godt nok en selv-udløser-funktion, men jeg er ikke helt glad for den endnu.

Lige med denne bluse, som faktisk er en skjorte i bluse købt i H&M i sidste uge, har jeg tumlet rundt med tre forskellige outfits. Tjek it out, og skriv lige, hvad du synes?

Håber ikke at du er ramt af influenzaepidemien, Abdel er åbenbart homo (surprice surprice :-D), og jeg lå og fødte Munira på Skejby Sygehus for lige præcis 6 år siden idag på det her tidspunkt!

Okay, jeg indrømmer at det er et dårligt billede, men det skal jo lige testes først. Her er blusen ud over min buksenederdel, men blusen kan også sættes ind under, som jeg har gjort ved næste outfit 😉

Har lige fundet et bedre sted at tage billedet, hvor lyset er bedre. Jeg gider nemlig ikke bruge tid på billedredigering, for ellers får jeg aldrig udgivet indlægget! :-). Se, blusen kan jo også sættes ind under nederdelen uden at det puffer for meget. Og se lige bort fra ledningen 😛

Og her med bukser, hvis man er til det. For at undgå to lag ærmer, har jeg en lang basic-kjole fra H&M uden ærmer indeni, som jeg bruger meget.

Og det skal siges, at blusen, som egentlig har hovedrollen i indlægget kun har krave og den nederste del. Der er ingen ærmer, og den er genial, fordi man ikke får det for varmt i den, da der kun er ét lag omkring maven – hvis du forstår 🙂

Nu hopper jeg lige lidt i tiden, så I også kan få chancen for at købe disse i udsalg:

Jeg har lige shoppet denne fine kjole fra Tiger of Sweden Jeans, som er sat ned med 30 % – dejlig lang og til fine selskaber – og denne her bluse, som jeg er spændt på at se, når den kommer.

Har du set disse?: (affiliate links de sidste 7 ;-)).

Sko fra Sportsmaster
Ur

6 kommentarer

 • Sennur

  Hej Esra,
  Er så hyggeligt at følge dig og familien, og dejligt med en blog der ikke omhandler de dyreste mærker ( man kun har råd til ved at sælge sin ene nyre;) så fedt at se dine garderobe og sammensætninger:) du ligner en mil på dem alle:) tak for altid at give mig et smil på læben:) god lørdag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Djouhara

  Hej Esra,
  Jeg håber stadig den bluse kam fås i HM. Jeg går tilsvarende klædt men oftest med to lag, dvs en skjorte og bluse ovenpå og det bliver varmt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Det er jeg næsten sikker på Djouhara – ellers må jeg lige holde øje her

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Tak for dette indlæg. Jeg synes din tøjstil er super fin og flot!! Har tit tænkt det når jeg så billeder af dig på instagram. Jeg går også med hijab og synes , at det er en stor udfordring når man både vil være tildækket og en smule stilet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag i flammer, afsocialisation med naboen og ny tirsdagstradition!