Temperaturen på bakkerne og Illums Bolighus

Parforholdstest i Ikea og når en ny teknologi ikke altid er smart

0611

Vores søndag startede ganske fremragende med, at vi kun husede ét barn her til morgen, da Munira og Isak overnattede hos deres farmor, og selvom jeg elsker at høre deres små futter (Muniras er nok en underdrivelse) trisse op ad trapperne og komme jublende, som om de ikke har set os i flere dage, så var det altså skønt at kunne tage morgenen i et andet tempo og i færre børns interesser :-). Der blev f.eks. kun hældt 2 dl mælk i kasserollen til havregrøden i stedet for 6 dl, og kun én ble blev skiftet, og det har også en vis effekt på pengepungen og hvad vi udsætter næsen for.

Efter halv times taknemmelighed skyndte vi os dog over til ungerne og spiste morgenmad sammen med dem og sørgede for at skylle masser af kaffe ned i de få minutters fred, vi nu fik, så vi kunne sikre os en kvik dag. Det skal siges, at kaffe slet ikke virker opkvikkende på hverken Uffe eller undertegnede, men der er bare en mental effekt af det, som virker ganske udmærket :-D. Og så smager det godt! Med mælk og sukker i! Ligesom en dessert, som vi skal få lige om lidt a la klokken 23.00.

Idag stod dagen på at teste vores forhold, som Uffe skrev på Facebook uden at sige noget til mig og taggede os begge ind i Ikea. Jeg grinte så højt, da jeg så opslaget, at folk kiggede lidt mærkeligt på mig, og jeg havde lyst til at fortælle dem om opslaget. Han har jo ret. Ikea ER stedet hvor man tester sit forhold, og det starter allerede på parkeringspladsen. Jeg var nemlig ved at æde Uffe levende dengang vi boede i Købehavn, og vi kom en varm sommerdag til Ikea i Tåstrup og ikke kunne finde parkeringsplads. Der var kamp om pladserne, og da Uffe gav en plads, vi havde stået og ventet på, mens vi stegte i bilen, til en anden, flippede jeg nærmest ud. Det var nok en af de dage, vi har været tæt på at gå fra hinanden, men vi blev hurtigt enige om at Ikea nok ikke ville kunne bære at behandle sine kunder på den måde. Og idag overlevede vi det også. Ja, selvom jeg blev LIDT irriteret over, at Uffe bare ville direkte over til madras-afdelingen til Isaks nye seng, mens jeg blev ved med at spørge ham om det ene og det andet, og jeg ikke helt kunne mærke samme begejstring :-D. Ohh my God. Er alle mænd sådan i Ikea?

Heldigvis er det ikke så tit, at vi er i Ikea, for det er åbenbart her, mine følelser virkelig skal på prøve. Også det pinlige. Pludselig bipper telefonen med den tone, der “viser”, at der er én der står og ringer på vores dørklokke derhjemme. Jeg hiver nærmest telefonen op stolt, og åbner den app, der viser, hvem der står foran vores hoveddør, selvom vi ikke er hjemme, og vil vise Uffe det. Er det så gudhjælpemig ikke én fra Dansk Flygtningehjælp, der pænt hilser hej. Jeg mumler noget i retning af, at jeg altså kan se ham, men at vi ikke er hjemme, og jeg finder det dybt pinligt, fordi jeg er bange for, at han skal tro, at vi er hjemme, men prøver at komme af med ham. Nej nej nej. For jeg kunne jo se på ham, at han ikke helt forstod, at vi ikke kunne være hjemme, når vi nu talte igennem højtaleren ved døren. Beklager kære mand fra Dansk Flygtningehjælp! Jeg håber ikke, at du følte dårlig behandling, og der kommer lige dobbelt så mange penge i bøtten via anden smart teknologi som kompensation ;-).

Nå, men vi er igang med at indrette et legeværelse, da vi har besluttet os for at alle ungerne skal sove sammen – ligesom i et bofælleskab – sådan næsten da. Ud over deres soveværelse får de så et legeværelse, som vi har nogle ideer til, hvordan vi gør sjovt, kreativt og hyggeligt. Jeg glæder mig til at vise jer det, når det er færdigt, men I kan følge med løbende på min Instagramprofil @esra.ap. Da ingen af børnene ville hjem og Isak alligevel bare skulle sove, tog vi direkte fra Ikea med madrassen hjem til værelses-projektet og fik ryddet op og flyttet rundt på nogle af de få flyttekasser, vi stadig mangler af pakke ud, og som vi jo nok ikke rigtigt har brug for, når de har ligget pakket sammen i snart 1 år (ups ups). Da Nora faldt i søvn, og Uffe ikke havde brug for mig nede på værelset, tog jeg hurtigt kamerastativet frem og fik lige taget nogle billeder af min tøjsammensætning, som indlægget mindst handler om :-D. Men sådan er det altså, og det afspejler ret godt, hvor rodet vores dag har været.

Endnu engang er vores tirsdags-lasagne-tradition rykket til imorgen mandag, da tirsdag åbenbart er en rigtig dårlig dag for folk med skolebørn :-). Håber at I er klar til en kold uge, hvor kulden skulle ramme landet på tirsdag, så er I advaret 😉

Jeg har været dårlig til at bruge strikkjolen fra H&M, da jeg synes, at der manglede noget udover, selvom man også kan bruge den uden noget. Så fandt jeg lige denne her “kåbe” fra Moss Copenhagen og synes faktisk også, at det er pænt med en let lang blazerjakke, som ikke gør det hele alt for varmt 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Temperaturen på bakkerne og Illums Bolighus