Tre nye forhold i mit liv, to brunch-anbefalinger i København og om at få ros

Når jeg forhåbentlig snart skal til fest :-)

Festkjole Zalando

Faktisk har jeg slet ikke tid til det her, men min hjerne har brug for lidt pause, og da jeg så jeres store interesse for min nye gallakjole på Insta-story, så må det jo betyde, at jeg må bruge min pause fornuftigt :-). Så lige en kort “hej” herfra, hvor Uffe og jeg har alt for travlt med en hulens masse, og selvom vi går og minder hinanden om, at vi også skal huske at nyde hans lille uges ferie, så er det eddermame svært, for tiden flyver virkelig bare afsted, og Nora sover ikke vildt meget, så ja, vi skal nyde det, vi skal bare nyde det.. åh ja.

Men jeg kan love jer for, at jeg er vild med min nye festkjole, som kom med posten i dag – ja blev faktisk lidt bange, da nogen bankede hårdt på døren lidt i 7! Og nej, det er ikke fordi, jeg snart skal til fest, men jeg ved, at jeg mangler én, hvis nu jeg pludselig skal, så hvorfor ikke være på lidt forkant, når man nu falder for én? :-D. Mest af alt var det faktisk for at prøve at handle igennem Zalando i forhold til, at jeg nu får lidt kommission, hvis én af jer køber igennem mit link, og så ville jeg prøve deres service af, og det er jo vildt, at man får varen dagen efter, og tænk gratis forsendelse og retur – jeg er lidt vild med det. Jeg var lidt klog at sige ja til deres nyhedsbrev, så jeg kunne få 10 % rabat med deres rabatkode til første shopping ;-).

Jeg har lige prøvet den, og størrelse 38 passer perfekt til mig, så mangler du den også, så kan du se nærmere her.

Vi ses snart med et meget seriøst emne! 🙂

Andre gode kjoleshoppingssider ;-):

nelly
zalando
asos

 

2 kommentarer

 • Ej, hvor er den fin… Og hvis man ikke bliver inviteret til fest, så er der ikke andet for, end så må man selv holde en 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Haha, det tænkte jeg faktisk også på at skrive :-D. Ja, hvorfor ikke? Eller bare gå rundt med den herhjemme – hver dag er alligevel en fest med de skøre unger 😀 (puuuha..:-))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre nye forhold i mit liv, to brunch-anbefalinger i København og om at få ros