Om at føle sig alene i frikvarteret

Bukser eller nederdel, så tag dog begge i én ;-)

brede bukser

brede løse bukser

 

Da jeg så, at disse brede bukser er sat yderligere ned hos Second Female – i pris vel at mærke (:-P), måtte jeg simpelthen give jer tippet. Jeg ved godt, at der er udsalgskrig overalt, og jeg bliver helt bimmer i hovedet af det, for jeg prøver virkelig at  passe meget på med ikke at købe for meget tøj, men omvendt har jeg det faktisk bedre med at shoppe lidt ekstra, når det er udsalgstid, og så holde igen resten af året (tro på den :-P). Nu vil jeg bare have de her bukser ud af verden, og derfor får I et meget hurtigt indlæg, for jeg kan love jer for, at der ikke sker så meget i mit liv for tiden andet end jobsøgning og pasning af Nora, som jeg i dag fandt ud af, har mellemørebetændelse. Tænk engang at skulle opleve det for første gang med tredje barn! Men seriøst, kender I det? Jeg blev lidt glad, da lægen sagde, at det var ørerne. Hun har været ret pylret på det sidste, og nu ved jeg i det mindste, at der er noget at gøre.

Men synes I ikke at bukserne er pæne? Det er virkelig lækkert stof, og de er er sat ned til 279 kr. Nåå, og skulle du købe noget fra Ellos? Så skal det altså også være nu, for du får 20% rabat på næsten ALT med koden 355408 t.o.m. 6, februar 2017. Det gælder dog ikke UGG, Odd Molly, Spanx & Odd Molly home.

Indeholder affiliate links.

 

 

4 kommentarer

 • Hvor er din afsindigt smukke bluse fra? Wow – must have. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Tusind tak tak Karina! 🙂 Det er en ældre (2 år gammel) sag fra H&M. Den er faktisk gennemsigtig, men jeg har en hvid bluse på under. Den er så fin 😀
   å fi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  De er mega flotte men kan slet ikke finde dem på second female siden øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Det er ret mystisk med siden. Den omdirigerer pludselig bare over til forsiden. Jeg tjekker det lige i aften ;-). Tak for at gøre mig opmærksom på det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at føle sig alene i frikvarteret