Bukser eller nederdel, så tag dog begge i én ;-)

Når du nu skal købe det, så køb det på udsalg ;-) + rabatkoder, der giver dig 25 % på ALT senest 3. februar!

festkjole

januar udsalg

Okay venner! Beklager – med en tilføjelse af et “wow”! Der var godt nok stor interesse for den buksenederdel, jeg viste frem igår, men som desværre er udsolgt – ja, det tror jeg, for linket omdirigerer nu til forsiden. Jeg har skrevet til dem for at høre, og måske kan I være heldige, så hold lige øje med kommentarer på selve indlægget.

Jeg synes godt nok, at det har været nogle hårde dage. Nora er ret pylret, og Uffe har lidt for travlt på arbejdet denne uge, hvilket betyder, at jeg er alene med de tre unger i nogle timer om eftermiddagen, og det er godt nok en udfordring, når man vil have Nora til at sove udenfor, samtidig med at der står en Isak indenfor og er ved at tage et bad i vasken. Håber virkelig, at Isak-drengen bliver mere fornuftig snart! Er det ikke noget med, at det sker ved 3-4 års-alderen? Eller er det først 23-24? 😀

Inden jeg smutter i seng, tænkte jeg lige, at jeg vil kompensere for det lidt uheldige indlæg med de udsolgte buksenederdele, så her er lige lidt andet jeg har haft kigget på.

Nr. 1 – rigtig fin kjole fra Tiger of Sweden Jeans, ikke gennemsigtig og med slids i siderne, så det giver et lidt lettere udtryk. Jeg blev rigtig glad for den, men jeg blev nødt til at konkludere, at den var for dyr til mig, så smutter faktisk tilbage med den imorgen. Hvem ved, måske er den sat yderligere ned? 😀

Nr. 2 – har været på udkig efter en bluse med høj krave og synes, at den her bluse er ret fed med de puffede ærmer, og den har en rimelig pris.

Nr. 3 – købte disse bukser med 50 %, og nu er de sat ned med 70 %. Flere af jer spurgte mig på Instagram, da jeg havde dem på – de er virkelig dejlige at have på. Jeg passer dog lidt på dem, da de nok er lidt svære at vaske, men det vil jeg jo finde ud af, når Nora har smurt mig nok ind i havregrød, hah.

Nr. 4 – jeg har ikke så mange korte overdele, som så alligevel har en passende længde til når jeg har store brede bukser på, og der tænker jeg lidt, at denne lange vest kan være en god løsning. Passer den ikke fint med de brune bukser? 😀

Nr. 5 – jeg har købt denne til alle de farverige bluser, jeg har, som ikke har en så høj hals, og som derfor bare ligger i en bunke i garderobeskabet. Desværre så jeg så, da den ankom, at slidsen på begge sider går ret højt op, men jeg tænker, at jeg “lige” (:-D) syer dem lidt ned.

Og skulle du mangle en fest/gallakjole vil jeg stadig anbefale denne festkjole, som jeg er vildt glad for :-).

Puha, alt det tøj, men jeg har altså også hørt nogle fugle synge om en rabatkode til Moodings.com (Boligindretning) og Justspotted.dk (fede plakater), som giver 25 % på ALT indtil 3. februar. Den hedder nemlig WINTERSALE25, så den kan du bare bruge ;-).
Og så har jeg en rabatkode til Ellos, som er 355711, som kun gælder til Bolig, inklusiv møbler og brands. Den gælder til og med 12. februar og kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer og produkter fra Odd Molly Home (desværre).

Og til sidst! Hold endelig øje med mine instagram-profiler @esra.ap og @2verdener, hvor jeg meget snart kommer til at dele en masse lækre snacks ud fra Karen Volf 😉

4 kommentarer

 • Anette

  Hvor er bukserner fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Fra Envii 😉 Hvis du klikker på teksten nr. 3, kommer du direkte over til bukserne på deres side. De koster kun 100kr nu! 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lundholm

  Den klæ’r dig ellers vildt godt, den kjole fra Tiger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esra

  Nå! Og beklager i øvrigt mine bare fødder – det gik lidt stærkt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bukser eller nederdel, så tag dog begge i én ;-)