Værsgo! 5000 kr. til dit barns børnehavetur - først til mølle

Sko, jeg kunne bo i + 20% rabatkode til sko hos Boozt.com kun denne weekend

Esra outfit boozt rabat

Det var slet ikke meningen, at jeg skulle skrive indlæg nu, men jeg havde faktisk taget disse billeder forleden, hvor jeg var så heldig med en god portion Nora-lur, og da jeg så, at Boozt.com har 20 % rabat på sæsonens nye sko til mænd, damer OG børn, kunne jeg ikke lade være med at pippe her fra gæsteværelset, hvor jeg har sat mig for ikke at forstyrre Uffe, der desværre ikke er helt rask. Åh, jeg håber virkelig, at hans krop får taget sig sammen snart, så han lige kan få afsluttet de ting, han skal på arbejde i næste uge, så han kan holde ferie resten af måneden med god samvittighed. Hvor har jeg bare glædet mig til marts, og jeg fatter stadig ikke, at dén måned ER kommet, eller at VI er kommet ind i dén måned (ligesom hønen eller ægget – vist sovetid :-D), og det er nu, at han skal afholde 4 ugers ferie, og det er NU, eller meget snart, at vi skal til Marrakech. Jeg håber virkelig ikke, at der dukker noget helt uventet dumt op. I skal ikke tro, at jeg går og laller den af. Jeg har faktisk meget hovedpine med dét projekt, jeg “arbejder” på, eller rettere sagt, prøver at arbejde på, for der er så meget besvær, når man selv finder på gode ideer, og selv vil stable noget op. Og det her med at være en del af dagpengesystemet er slet ikke mig – det fylder i mit hoved, selvom der ikke ligger så meget i det. Lige så snart jeg får tid, fortæller jeg mere om det i et indlæg.

Det var faktisk tilfældigt, at jeg tog tre forskellige sko på til samme outfit, og hvis jeg skal være ærlig, så gik det meget stærkt til sidst, for jeg troede ikke, at jeg også ville tage de slippers på, og jeg er slet ikke tilfreds med alle billederne, men fred være med det – jeg har jo børn, og tre af slagsen, folkens, så jeg har lært at være tilfreds med alt :-D. I øvrigt er bukserne og vesten fra Envii fra udsalgsperioden, så du finder det ikke mere, desværre.

Skoene er til inspiration og siger meget om, hvad jeg allermest er til! Behagelige sko. Jeg elsker afslappet stil og føler mig helt hjemme i nogle sneakers, slippers eller flade støvletter, og seriøst de sneakers dér kunne jeg bo i, hvis nogen fandt på at bygge et hus af dem :-D. Mine slippers er fra Vagabond, sneakers fra Reebok (ikke Boozt), og de splitnye støvletter er fra Gabor (ikke Boozt). Koden I skal bruge til Boozt er SHOES20 og gælder alle varer, som er mærket med “SHOES20” ved køb over 999 DKK.

esra boozt rabat

Hav en rigtig skøn søndag piger og husk at rabatkoden kun gælder denne weekend, og ja, jeg ved godt, at det er søndag lige om lidt :-D.

Indeholder reklamelinks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værsgo! 5000 kr. til dit barns børnehavetur - først til mølle