Opskrift: Bedste pølsehornsdej - med danskvand i :-)

#onmondayswewearskirt og tre legepladsanbefalinger :-P

nederdel

Er jeg den eneste, der bliver ved med at tro, at det er søndag i dag? :-D. Sådan rigtig weekendstemning og det er helligdag jo også, men jeg har ligesom et mandagskoncept, jeg skal leve op til, så det går ikke, at de helligdage kludrer i hele mit regnskab :-P. Ej, men selvom det er vildt hyggeligt at være sammen hele familien, så er man jo bare ekstra på her i Ramadanen, hvor børnene burger (hov, bruger – tænker slet ikke på mad! :-D) al ens depotaflejring fra man står op, hehe.  Dagen startede også lidt for tidligt, og hvis der er noget, jeg har fået i dag, så er det luft. Er du gal jeg er træt, sådan helt flad, og alligevel får jeg energien, når jeg lige tager mig sammen. Jeg startede med at tage Isak og Munira på legepladsen med svævebane i Hans Broges Have, og allerede der kl. 10 om formiddagen følte jeg mig afkræftet. Jeg er sikker på, at det er de herregode karamelsnaskede kanelsnegle fra i går, jeg kom til at spise for mange af, der gav bagslag. Jeg havde jo også rester af rabarbercrumble, som skulle spises op – ja stakkels mave, siger jeg bare. Jeg kan seriøst mærke, at jo mindre jeg spiser om aftenen, jo bedre har jeg det dagen efter både i munden og i mavsen.

Vi har simpelthen været på legepladsjagt i dag. Jeg endte også på en sidevej til Hejredalsvej imellem rækkehusene, som også var vildt fed med alt det friske sisand i sandkassen – seriøst, der er ikke noget bedre end at holde sådan noget rent tørt varmt sand i hånden og lade det flyde igennem fingrene :-D. Det er virkelig det fede med den ladcyklen – at vi bare kan hoppe på og hoppe af som vi vil. Lige i dét jeg nåede at savne Uffe og Nora, der sov til middag (kun Nora! :-P), så dukkede de pludselig op foran os. Vi havde hele legepladsen for os selv, og kunne til sidst ikke klare at høre på, hvor tørstig Munira var blevet – øh, ja bare spørg mig, der ikke har fået noget siden jeg stod op, hvor tørstig kan DU da være? Hehe.

Da vi kom hjem, og vi formåede at putte Isak, som virkede meget træt, og Uffe tog forbi sin mor med Nora for at ordne praktiske ting, var jeg meget tæt på at foreslå Munira, at hun kunne se tegnefilm, så jeg kunne lægge mig lidt ved siden af hende, men jeg overbeviste mig selv et øjeblik om, at jeg sagtens ville kunne overvinde min dovne side, haha, og kastede mig ud på terrassen med Munira. Seriøst, det er så nemt at falde i den dovne ende. Lige så snart vi kom ud og tog en kost i hånden, så var den træthed en by i Rusland. Vi fik fjernet mos imellem fliserne, vasket med vandslangen (vildt sjovt!) og fejet, så min såkaldte tennisalbue nok kommer til at blive uvenner med mig i morgen, men hver gang jeg kigger ud på terrassen, bliver jeg bare lykkelig. Den hånd skal nok klare sig, hehe.

Da hele familien atter var samlet, og vi kom i tanker om, at der manglede nogle liter mælk og rugbrød til madpakken i morgen, besluttede vi os for at gå en tur og købe lidt ind. Ja, jeg forstod GÅ, og tænkte selvfølgelig ikke på, at vores lokale Rema1000 har lukket. Så da jeg havde gjort mig klar i mandagsnederdelen, kom ud og så Uffe stå klar ved ladcyklen med alle unger i, kunne jeg lige se alle trapperne i huset meget klart for mig. Haha, jeg orkede ikke rigtig at gå op og skifte til bukser, men gjorde det selvfølgelig. Det blev en tur i Fakta, hvor vi lod Uffe gå alene ind for at overleve menneskemængden og endte på den tætteste mest interessante legeplads – Uffes egen ide – hans gamle folkeskole, nemlig Gammelgaardsskolen. Det er altid hyggelig at se sin gamle skole, selvom man ikke kan komme ind, og med den pakke rugbrød vi fik købt, sørgede vi for ungernes aftensmad på vejen hjem – de gik nemlig helt amok i den :-D.

Men venner, jeg orkede sørme også at komme i nederdelen, da jeg kom hjem, og nød lige to sekunders ro ude på vores mosfrie fliser. #onmondayswewearskirt :-D. Med svigermors pink bluse.

Håber I er klar på en kort arbejdsuge!

En masse moussaka-hilsener, rigtig god søndagsaften til jer :-).

nederdel skirt

nederdel skirt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Bedste pølsehornsdej - med danskvand i :-)