Jeg skal være båltaler - hvordan "brænder" jeg igennem? :-)

#onmondayswewearskirt – og så fra morgenstunden af! :-D

ootd-maxi-skirt
MAANDAG! Og det betyder, at der er under en uge til Eid, altså fest – hvor vi må spise igen 🙂 Ahmen, det var noget af en weekend med tålmodighedtestning på højt på. Det er ikke hårdt at faste i sig selv, seriøst. Jeg synes faktisk, at der er en god balance imellem dét at nå til en grad af sult og tørst, hvor man virkelig lærer at værdsætte al slags mad og får respekt for kroppen, samtidig med at man finder ud af, at man sagtens kan fungere som et helt almindeligt menneske, hehe. Dér hvor udfordringen kommer, er når man har børn i en Isak-alder, altså 3 år, i kombination med andre børn, OG en afvænning af hans ble. Hans humør skifter lidt for meget, fordi han ikke helt kan finde ud af, om han vil have bleen siddende eller ej, og selvom vi har stemmerne til at gå i dialog med ham (lød meget pædagogisk :-P), så magter vores trætte kroppe sidst på dagen bare ikke mere og slet ikke at løbe efter ham og fange ham. Jeg glæder mig derfor til at få energien tilbage og kunne hygge med dem, mens DE spiser, løbe efter dem i et hurtigere tempo end en dræbersnegl og ikke mindst kunne nyde en is midt på dagen i denne varme, ååh det ER en sand test :-D.
Der bliver ikke den store fortælling fra weekenden – BØRN, siger jeg bare, haha. Heldigvis smuttede jeg bare over til svigermor fredag morgen, hvor jeg havde Isak og Nora hjemme, fordi de er på deltidsmodul i institutionen. Nøj, hvor er jeg virkelig begyndt at holde ekstra mega meget af mine fredage. Allerede om torsdagen er jeg gået i weekendmood, og grunden til, at det er blevet endnu sjovere nu, er at jeg simpelthen bare smutter over til svigermor om morgenen, lige så snart jeg kan komme til det, hehe. Jeg plejede nemlig at putte Nora hjemme om formiddagen og hyggede med Isak, men det endte tit med en kamp om at få ham til at være stille, når jeg skulle putte Nora og endnu en kamp at få dem begge ud ad døren, når Nora så vågner efter luren. Og så endnu endnu en kamp at hente Munira med de to små, og klokken endte alligevel med at blive 14-stykker, før jeg fik slæbt alle ungerne over til deres farmor.
Nu putter jeg bare Nora ovre hos svigermor, mens hun og Isak tager på deres fredagsindkøb til Meny (bare mælk, haha), hvor de også får en gratis fredagsslikpose. Hjemme hos farmor kan jeg så sørme få arbejdet lidt. Jeg kan seriøst blive helt misundelig på den bedsteforældre-børnebørn-relation dér. Hvor er vores børn heldige at have nogle bedsteforældre, der bare kan være sammen med dem på en anden mere kom-her-jeg-giver-dig-lov-til-alt-måde. De får lov at forkæle, selvom det er LIDT irriterende mange gange, haha. Vi har opgivet at opdrage på vores forældre, for de bliver jo bare ved med at gøre, hvad de selv har lyst til. Jeg har aldrig rigtig selv oplevet samme forhold, da mine forældres forældre boede (desværre gået bort for flere år siden) i Tyrkiet. Jeg misunder lidt og nyder al den opmærksomhed og kærlighed vores børn får her af deres bedsteforældre, og hvor glæder jeg mig allerede til at blive mormor og farmor, haha (håber at jeg bliver lidt mere fornuftig :-P).
Okay, klokken er da godt nok blevet mange! Jeg må straks gå videre til min Sankt Hans-tale, inden jeg skal hente børn. Jeg er nemlig ved at få nerver over, at jeg ikke helt har styr på den. Men det er jo mandag, og det kalder på mandagsnederdelen. Jeg er lidt stolt over, at jeg formåede at komme i den fra morgenstunden af – sådan Esra! :-D. Sådan er det, når man har styr på madpakken dagen forinden. Udsalget er jo startet igen igen, og det var altså svært for mig at sige nej, da der tikkede en SMS ind fra min søster i sidste uge, hvor hun havde taget et billede af blusen på billedet stående i Envii-afdelingen i Salling og spurgte, om jeg også ville have den. 50 %’s rabat, øh, ja tak, høhø. Hov! Skal da stadig have betalt for dem, ups :-). Skoene er også nye, og jeg er vild med den helt barnlige sjæl, jeg mærker i mig hver gang, jeg skal hive i velcroen, total barndomsminder. Jeg har faktisk lige opdaget, at den også findes med kun to velcro-bånd, hvilket måske er lidt mere elegant, hvis man er til dét ;-). Nederdelen, jeg har på, er købt i Tyrkiet i en af Istanbuls mange gader, men jeg har fundet fire frem på nettet, som kan skaffes meget nemmere ;-).
Nyd jeres mandag! Sommerlige nederdelshilsener <3
Reklamelinks: ECCO sko (rabat) // ENVII bluse (rabat) //
ANNA FIELD nederdel (lignende) // SELECTED FEMME nederdel (lignende, rabat) // BRANDTEX nederdel (lignende, rabat) // PEAK PERFORMANCE nederdel (lignende, rabat)
 OOTD maxinederdel bluse OOTD maxinederdel bluse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal være båltaler - hvordan "brænder" jeg igennem? :-)