Om at give sine børn mærkelige navne

#onmondayswewearskirt – og om mandagen får man åbenbart også penge :-)

img_9703

Pengene har faktisk ligget der i nogle dage, kan jeg se, men det er først i dag, at jeg endelig har fået den kode, der giver mig adgang til foreningskontoens netbank. Ja, det er lidt vildt, at det har taget så lang tid at komme rigtigt i gang, fra jeg fik bevilget pengene, og jeg er sikker på, at der venter mig endnu flere udfordringer, når det kommer til moms, skat og alt det, jeg slet ikke har forstand på, men heldigvis er det mit problem. Nu har jeg fået pengene og er klar til at tage alle de små som store sten, jeg støder ind i på min vej, og jeg skal bare hele tiden huske at nyde, hvor fedt det er, at jeg kan arbejde på denne måde, hvor jeg selv styrer min tid, selvom det kræver meget selvdisciplin og mod. Så nu er jeg sådan rigtig ægte helt 100 % selvstændig projektleder på en stilling, jeg har skabt til mig selv, og jeg glæder mig til at komme ud til alle de plejehjem, der står i kø for at få etableret legestue hos dem. Jeg har selvfølgelig ikke helt kunnet vente med at gå i gang og er derfor forud for min plan, hvilket betyder, at jeg allerede har kontakt til plejehjemmene, og håber lidt, at ministeriet vil gå med til, at jeg kan bruge en større del af pengene på at inkludere flere end 10 plejehjem i stedet for at aflønne mig. Nu må vi se, men spændende er det i hvert fald. Jeg vil også hellere skyde legestuerne i gang til efteråret end til vinter, hvor det hele er lidt mere mørkt og koldt, men så har jeg også kun 3 måneder til projektet frem for de 6 måneder, jeg egentlig havde fået penge til. Synes I ikke også, at efterår er et bedre tidspunkt at starte det hele op på?

Men ellers har jeg “bare” pakket og pakket i dag. Jeg har sagt det før til jer, og jeg kunne mærke det igen i dag – ferie langt væk er ikke mig lige nu. Ikke med tre børn, og slet ikke med en 1- og 3-årig. Ahmen, bare at pakke til en København-tur plus en to-dages Sverige-tur har taget en hel dag for mig, fordi der er så meget tøj, der skal vaskes – gud! Har glemt bleer, det må jeg huske, og pas mangler vi også, for det skal man åbenbart have med, når man skal til Sverige – nye “moderne” tider :-D. Jeg har godt nok lagt meget på Instastory i dag, og det er da lidt farligt, når Uffe smutter med alle ungerne på ladcyklen, så jeg kan få pakke-fred, men fik altså kombineret min begrænsede frihed med lidt Instagram-story, og er blevet klogere på hvad I gør med jeres hullede strømper, haha. Jeg prioriterer desværre ikke (vil ikke sige, at jeg ikke har tid, for det handler vel kun om prioritering?) at sy hullerne i strømperne, for de er alligevel tit så store, at det slet ikke er arbejdet værd, og slet ikke hvis det er begge strømper, der har haft den ulykkelige skæbne. Muniras strømpebukser kæmper jeg dog lidt mere med, for jeg gider ikke købe nye strømpebukser bare fordi, der er kommet hul i én af tå-spidserne.

Jeg har lige slugt en is og drukket Uffes cafe latte, og når jeg lige om lidt udgiver dette indlæg, føler jeg da, at jeg godt kan pudse mit glorie, selvom det er blevet sent, og jeg er lidt træt, hehe. I forbindelse med mandagsnederdelen fik jeg i dag luftet en nederdel, jeg næsten slet ikke har brugt faktisk. Jeg er seriøst blevet glad for mit koncept, for jeg “tvinger” mig selv igennem garderoben, fordi det jo simpelthen er åndssvagt at købe noget og ikke bruge det :-D.

Men venner, hvis ikke I allerede sover, så rigtig god isspisning, for er sikker på, at I lige blev inspireret til at stikke hovedet i fryseren. Come on, det er ferie! :-P. Nederdelen behøver du ikke at tage på, medmindre du vil begynde at sove med nederdel, og ellers kommer der en mandag mere <3:-D

Glæder mig allerede til at læse om erhvervsskat, moms, selskabsskat eller bare skat i bilen og når jeg bliver træt af det, må jeg kigge på min venstre-skat-side (Uffe :-P) i morgen på vej til København. Velkommen til livet som selvstændig, hvor kunsten er at finde den gode balance mellem kaffen, chokoladen, familien og arbejdet ;-).

Reklamelinks: Langærmet skjorte (lignende her og her) // Nederdel (lignende)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at give sine børn mærkelige navne