Familie på godt og ondt

Tilbage fra ferie #onmondayswewearskirt

on mondays we wear skirt

Så er vi hjemme. Sikkert ligesom mange af jer, der er ved at vende hjem fra sommerhus, udlandet eller bare en tur i haven :-D. Er det ikke skønt? Uffe er lige taget ud for at købe havregryn, cornflakes og mælk – så skal vi nok klare morgenen i morgen :-D. Da vi kom hjem i nat og bar alle børnene ind i deres gode gamle egne senge, blev jeg lettet. Jeg synes virkelig, at vi har været på under vores mini-tur til København og Sverige, og nu lå de dér i deres senge og skulle stå op til en helt almindelig dag – tage tøj fra skabet og ikke kufferten, tandbørsten fra skuffen og ikke posen og bleen fra badeværelset og ikke ekstraposen i bilen. Jeg synes, at jeg har været praktisk og systematisk – de to ord sammen smager næsten af perfektionisme, men langt fra her, hehe. Når man har tre børn og skal rejse, er man nødt til at være lidt systematisk, hvis man skal være effektiv og ikke spilde en masse tid på at svede, fordi man ikke kan finde tøj i den kuffert – ikke at jeg helt slap for den fornøjelse, men jeg synes bestemt, at jeg har gjort mig en tjeneste ved at dele tøjet op. Jeg synes for eksempel, at det var smart at have alt nattøjet i en separat stofpose sammen med tandbørster og cremer uden for kufferten, så jeg ikke behøvede at være afhængig af den store kuffert, når vi landede hos min søster om natten i København, eller når vi gjorde alle ungerne klar til at sove i går på vej hjem direkte fra bryllupslokalet. Hehe, måske er det ikke opfindelsen af den dybe tallerken for jer, men når man skal pakke fem menneskers liv ned i én kuffert, så er det næsten en opfindelse, der er en nobelpris værd, haha. Jeg forstår i øvrigt stadig ikke, hvordan der kunne være plads til en klapvogn, stor kuffert, ekstra poser med regntøj/gummistøvler (yes, det var ikke forgæves! :-)), rejseseng (med madras!) og sikkert meget mere (bleer :-P). Den Kia Ceed er for vild, og måske skal jeg bare være lidt sød og rose Uffes pakning af bil i stedet for selve bilen, for det kommer meget an på hvordan og i hvilken rækkefølge, man placerer varer i en kasse, hvor meget der kan være plads til tingene. Vi havde nu ikke behøvet at tage rejsesengen med, men Uffe ville helst være på den sikre side, og når der nu er plads, så hvorfor ikke. Jeg synes selv, at det var en dum ide, og er det kun mig, der i sådan en situation tænker på, at vi kunne have sparet brændstof ved at have en lettere bil? Sådan en rejseseng vejer da noget! :-P.

Ahhh, ej seriøst det er skønt at være hjemme igen og se, hvordan ikke kun ukrudtet i haven, men alt andet også er vokset. Det er sjovere at se det, når man har været væk, for det er ikke altid, at man lægger mærker til det, når man ser det hver dag – lidt ligesom når andre, der ikke har set éns børn i noget tid, synes at de er vokset helt vildt, og man ikke selv helt har lagt mærke til forandringen :-D.

Uffe er back to work i morgen (græde emoji), Isak sover hos farmor, og jeg skal forhåbentlig hygge mig med ungerne resten af ugen med hjælp fra svigermor. Det er lidt hårdt pt, synes jeg, hvor jeg kører et show af arbejde, når jeg kan komme til det, blogging og holde ferie med resten af familien, men det må være det fede ved at være selvstændig, når man kan tage arbejdet, når tiden er der, og det passer mig fint at sidde her om aftenen med mails og planlægning, og så varer det jo ikke længe, før rutinen ændrer sig, når børnene starter i vuggestue, børnehave og skole snart :-D. Det er lidt vildt, at skolebørn har syv ugers ferie i år – er der nogen af jer, der holder børnene hjemme i så lang tid? Eller rettere sagt har haft mulighed for det? Der er da ingen sådan “rigtige” arbejdspladser, der giver lov til så mange ugers sammenhængende sommerferie, vel? Jeg holder virkelig meget af sommerferien, fordi den er længere end alle andre ferier (normalt), og det er dejligt, at man har tiden til ikke at lave noget. I de korte ferier er det som om, at tiden er knap, og at det er vigtigt, at vi også når at lave noget uden for hjemmet, og derfor kan det nærmest være stressende at holde ferie, hehe. Men altså, syv uger.. hehe, det er også lang tid, hvis ikke begge forældre hjemme, og man har tre små børn :-D. Mon ikke alle betaler til den dér SFO?

Nå, men kan høre at Uffe er kommet hjem fra natindkøb, og inden han kommer tilbage fra dræbersnegledræbningssessionen i haven og måske sætter kaffe over, vil jeg gerne liige sige hej fra en nederdel :-D. Jeg kan umuligt skaffe mig en ny nederdel hver mandag, men så er det godt, at jeg kan mikse gamle skjorter og bluser og udfordre den der stoptøjspild-tanke ;-). Og den der kirsebærcardigan, ik? Den var jo perfekt til dagen i dag, hvor vi trængte til lidt sommerstemning <3

Esra PedersenHmm, synes at billedkvaliteten på min iPhone er blevet dårligere på det sidste, men I kan da godt se, at plankerne på terrassen har fået olie, ik? 😛

Reklamelinks: NEDERDEL fra VERO MODA (lignende)  //  LANG HVID VEST fra LC Waikiki (lignende)  //  CARDIGAN fra SunCOO Paris

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie på godt og ondt