Den (u)begrundede frygt og mere moden på tre dage

#onmondayswewearskirt og hvordan planerne kan gå i vasken, når man vil klatre op i træer :-P

Det bliver da en vild dag, hva? To indlæg på én dag, og nu skal I ikke sige, at jeg altid vælger en kedelig sort nederdel til mandagsnederdelen, men jeg har altså bare noget med pliserede nederdele, og da jeg så denne, tænkte jeg, at jeg måtte gå sort, hehe. Jeg er ellers ikke så meget til sort, men nogle gange må man gerne have lov at dæmpe sig lidt, ik? :-P. Til gengæld har jeg pyntet lidt med farverige støvler – absolut ikke for at hentyde til efterårsvejr, for der er laaaang tid til blæst og kold vind.

Ej, men I skal lige høre, hvorfor jeg ikke kom i nederdel i dag. Jeg havde tænkt fra om morgenen, at jeg ville tage forbi vores lokale æbleplantage lige bag ved svævebanen ved Hans Broges Have med ungerne efter arbejde. Vi opdagede nemlig stedet sidste år, og det slog mig pludseligt forleden med de to æbler på ét af de tre æbletræer, vi fik plantet sidste år i vores have, ja i alt to styks æbler, hehe, at de dér æbler da snart måtte være modne og stjæleklar. Og helt modne skal man nok ikke vente til, at de bliver, for så er der nok andre, der har snuppet dem før dig, hehe. Men fordi jeg skulle tage derud lige efter arbejde, og fordi jeg højst sandsynligt ville ende oppe i træerne, fordi jeg selvfølgelig skulle klatre op med min i forvejen ødelagte højre hånd, så ville nederdel ikke være den mest oplagte beklædning at tage på.

Der var så lige den krølle, at jeg også skulle købe fisk fra mandagsfiskemanden, og så slog det mig, at fisken ikke ville have særligt godt af at være ude i varmen, og derfor endte jeg med at køre hjem med ungerne. Jeg plejer ikke at være så hysterisk omkring fisk, men da jeg hørte fra svigermor forleden, at hun aldrig kunne finde på at spise fisk, der har stået natten over i køleskabet, har jeg måske fået et andet forhold til fisk. Ej, det er da også lidt at overreagere måske, men min fiskemand sagde faktisk, at den fars, jeg købte med hjem engang til fiskedeller, måtte jeg ikke opbevare i mere end én dag. Apropos fisk, så prøvede jeg at købe rødspættefileter i dag, som jeg lige vendte i æg og rasp, og aldrig har jeg set børnene spise så meget fisk, som de gjorde i dag, just saying ;-). Det dér rasp kan bare noget.

Men hvis jeg også skal nå at spise lidt af den citron-hindbærkage, jeg købte med hjem fra Lagkagehuset i dag, så må jeg hellere komme lidt videre. Altså til kaffen, for det er ikke nyt, at jeg skal spise den – jeg har selvfølgelig smagt den hele fire gange siden jeg kom hjem, haha.

Reklamelinks: Nederdel FRENCH CONNECTION //  Skjortebluse  GLAMOROUS //  Støvler FILIPPA K//  Ur SKAGEN

PS: Guld-klatterne på billedet er ikke til salg 😛

nederdel

2 kommentarer

 • grete

  Hej Era Det du kalder din lokale æbleplantage
  Er privat have ! Som du har ved dit hus 😊
  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Hej Grete
   Det er bare så stort et område afskåret fra huse, så man tænker ikke over, at det er privat på den måde, ups. Det var ham Uffes idé – Uffeeeeeeeee! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den (u)begrundede frygt og mere moden på tre dage