Salatsnedker - og to beviser på, at talent ikke er medfødt, men altid kan udvikles :-D

#onmondayswewearskirt

God mandag aften, venner 🙂

Ja jah med rigtig tysk accent, jeg startede dagen med nederdel – godt nok først efter løbeturen, men det er jo heller ikke rigtigt tøj, vel, hehe. Og jeg var så glad i morges, men blev ret irriteret, da jeg skulle aflevere ungerne i institutionen, for der var så meget skrald på og omkring bænken lige ved siden af indgangen til den integrerede institution. Ajj, jeg kan blive så arrig, jeg fatter slet ikke, at man kan finde på at smide affald på den måde, og jeg endte med at skrive et opslag på min Facebook-side og fik vreden ud på den måde. Heldigvis skiftede mit humør ret hurtigt kurs, da jeg opdagede, hvor meget mere jeg kunne løbe i forhold til sidste rute, og selvom det går meeeeget langsomt og i små skridt, så kan jeg jo mærke, at det rykker lidt, og det er det vigtigste. Der var så meget, jeg skulle nå i dag, men da min søster skrev lige efter løbeturen, om jeg gav en kop morgenkaffe, kunne jeg ikke sige nej, for helt ærligt, så trængte jeg også til lidt mad, så jeg brugte lige den sunde fornuft og fik drukket en cafe latte og spist lidt brød, så jeg var helt klar til at komme ud af døren.

Dagens højdepunkt for mig var mit besøg hos en ortopædkirurg, hvor jeg håbede på at få svar på, hvad det helt præcist er, der er galt med mit håndled. Jeg kunne ikke lade være med at bemærke den flotte indretning i venteværelset derude hos Demisec på Olof Palmes Allé – det var flot og dyrt, og nok derfor fattede jeg slet ikke, at de åbenbart ikke engang kan røntgenfotografere derude. Nu har jeg gået og ventet på den tid for så at få endnu en henvisning til et sted i byen, hvor jeg kan få taget et røntgenbillede af mit håndled. Det vil jeg da gerne have lov at grine lidt af.

Ortopædkirurgen nævnte faktisk, at rigtig mange, der har født, får det, der hedder seneskedehindebetændelse, fordi de går og bærer på barnet, men jeg synes altså ikke helt, at det “bare” er det. Har I prøvet det? Noget med nogle øvelser, man skal lave, men jeg er så dårlig til at lave dem hver dag og kan slet ikke tage mig sammen, når jeg ikke helt tror på, at det er dét. Ud over mit håndled gør ydersiden af min højre tommelfinger også ondt, og det er allerværst om morgenen. Åh, sig lige til, hvis I kender noget til det.

Jeg har løbet fra det ene sted til det andet og endte hos fællesfødselsdag hos en fra Muniras klasse, efter jeg havde hentet Isak og Nora. Uffe dukkede også op derhenne, og det lykkedes os at få snakket lidt med de andre forældre, selvom vi havde en ret pylret og træt Nora rendende omkring min nederdel med sine fedtede hænder :-D.

Sådan røg den mandag – som altid med nederdel og laks, haha, elsker den kombination. Ej, den laks hos vores lokale fiskevogn er bare så god, men godt nok også dyr. Vi plejer at nøjes med lidt over et halv kilo med en kilopris på 240 kr, og nu er Isak blevet ellevild med laks, og jeg fik næsten ikke noget af den her til aften. Jeg under ham det selvfølgelig, men helt ærligt, det er da lidt farligt, hvis alle vores tre børn bliver ellevilde med laks! 😛

Åh, den nederdel jeg har fundet til jer er også lidt lakset, og har kombineret den med lidt varmt tilbehør, men bare rolig, er sikker på at efterårsvejret kommet tilbage lige om lidt!

Indeholder reklamelinks: Nederdel BOHO  //  Jakke VIOLETA BY MANGO  //
Hvid trøje GINA TRICOT  //  Sko TOMMY HILFIGER  //  Taske DECADENT

mandagsnederdel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salatsnedker - og to beviser på, at talent ikke er medfødt, men altid kan udvikles :-D