Aarhus min by, jeg elsker dig

Samme tøj fire dage i træk med god mening #onmondayswewearskirt :-D

Sponsoreret indhold af VRS Fashion. De sidste par dage har jeg overlevet ved hjælp af sidste-minuts-princippet, som jeg selv ville kalde det, hehe. Jeg har intet overblik haft over de mange ting, jeg har vidst, stod i min kalender, og har simpelthen opgivet at planlægge noget på forhånd, fordi jeg druknede mere i det, jo mere jeg prøvede at planlægge noget :-D. Seriøst, jeg har stået på vej ud ad døren og printet papir ud, smurt madpakke til Munira og har haft heldet med mig, når jeg har husket de rigtige nøgler og det rigtige ekstratøj til børnene, og tastet adressen på plejehjemmene ind i Google Maps først i samme øjeblik, jeg havde sat mig i bilen uden overhovedet at være i god tid. Jeg tror lidt, at vi har erkendt, at børnenes deltidmodul trængte til en omlægning af timerne, så én af os kan aflevere alle børnene på samme tid, og den anden kan hente. Jeg har nemlig tidligere afleveret Isak og Nora, efter Uffe har cyklet Munira i skole, og selvom det kan være hyggeligt at trække tiden ud om morgenen med de resterende småunger, så er jeg også bare på den, hvis de begge laver i bleen på samme tid og bliver urolige på samme tid. Det giver også meget bedre mening for mig ikke at skulle stå alene med de to og sørge for pakke dem OG mig selv for derefter at komme hjem og arbejde videre, når jeg kan udnytte tiden om morgenen meget mere, når det er Uffe, der bare tager hele flokken ud. Så nu prøver vi den model, og jeg synes, at det fungerer rigtig godt indtil videre.

Og sidste-minuts-modellen gjaldt også, da jeg i fredags på første eid-dag lige snuppede forbi vores nye Føtex i City Vest og købte de sko, jeg så på VRS Fashion’s instagram, og med hele 40%’s rabat røg de sko direkte ned i indkøbskurven. Jeg plejer at være lidt dårlig til at sørge for mig selv, når jeg skal have fikset tøj til forskellige anledninger, og jeg ville ønske, at jeg kunne tænke over det i bedre tid, men jeg er glad, hvis jeg bare har nået at tænke børnenes tøj igennem :-D. Og se, på en eller anden måde ender jeg jo alligevel med et eller andet fra garderoben, så måske siger det sig selv, at man ikke behøver at købe noget, men bare skal være kreativ nok til at sammensætte det på en ny måde… Sagde jeg lige efter, at jeg nu skal skrive, at jeg også var forbi Gina Tricot for at hente den fine skjorte, der var klar til afhentning på eid-dagen :-D. Jeg kunne ikke lade være, helt ærligt, prøv lige at se mønstret og farverne, det er jo en totalt eid-skjorte den dér, hehe. Jeg så den selv på nettet, men kunne forstå på ekspedienten i butikken, at den ikke var landet i butikkerne endnu, og hun var så sød at give mig den smarte idé, at jeg kunne købe skjorten over nettet og få den sendt til butikken, da det er gratis, og endnu sødere og smartere var rådet om at bestille to størrelser, nemlig 36 og 38, som jeg var i tvivl om, hvorefter jeg bare kunne returnere den størrelse, der ikke passede. 38 var perfekt til mig, og jeg har stadig ikke fået returneret den anden, så sig lige til, hvis du mener, at du kan være i en størrelse 36, inden den ryger tilbage :-D.

Åhh, jeg har været glad for mit eid-tøj, og når både sko og skjorte var splinternye, indgik jeg en pagt med mig selv om, at jeg ville have det samme på alle eid-dagene, og det er jo ingen sag at opfylde pagten, når man har været så glad for tøjet og skoene. Jeg bliver seriøst helt barnlig i sjælen, når jeg skal slå en sløjfe om satinbåndet på skoene og får rullet barndomsminderne frem i hukommelsen med de skinnende laksko, der lige skal gåes til første dag – hehe :-D.

Er det mærkeligt at gå med det samme tøj i fire dage? Jeg synes faktisk, at det har været befriende ikke at skulle tænke på, hvad jeg skulle tage på, haha, især når jeg har haft travlt med ungerne og bagning. Eids første dag samledes vi ovre hos min storesøster, hvor jeg tog en bærcrumble med. Jeg bruger denne opskrift (med marcipan), og jeg lover jer, den er god! Herrego’! ;-). Jeg fandt den i forbindelse med rabarbertiden, men man kan jo udskifte rabarber med brombær, hindbær, jordbær, blåbær og alt muligt andet – jeg gør det meget nemt med frosne bær fra fryseren. Lørdag holdt min lillesøster og svoger noget eid-tamtam, hvor de stod klar med en popcornmaskine, candyflossmaskine og hotdogs, og børnene hyggede sig helt vildt i det gode vejr. Det kan altså være lidt svært at få skabt en eid-stemning, når der ikke rigtigt sker noget i éns omgivelser andet end, at man samles og spiser kød sammen. Og kødet kommer jo af at, vi mindes profeten Abraham, som skulle ofre sin søn Ismael til Gud, men som endte med at ofre et får i stedet, og i den anledning har vi doneret to får (for hver voksen) til fattige ude i verdenen (det gør man :-)).

Men altså, stemningen er lidt svær at fange, og vi ville også have den skabt hjemme hos os, hvorfor vi så på eids tredie dag inviterede venner og familie på besøg, hvor jeg holdt det meget meget simpelt med en enkelt kødret, ris og salat til.

I dag er det så fjerde og sidste eid-dag, og jeg har fuldført min mission om at gå i det samme tøj – dog ikke hele dagen i dag, men bemærk lige, at jeg har skiftet farven på tørklædet alle dagene :-D. Jaaa lidt kreativitet over det, of course:-P. Derfor! Mit eid-tøj får æren af at indgå #onmondayswewearskirt-konceptet, haha.

eid img_1406 img_1502 img_1515

 

4 kommentarer

 • Ej hvor er det altså bare et helt igennem fantastisk fedt outfit. Og du rocker det så godt!

  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Ej, hvor er du bare helt igennem fantastisk sød! <3:-D Mange tak lillelyng, altså! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grete

  Du er så kreavtiv og smuk .
  Elsker dine indlæg. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Tuusind tak for de fine ord, Grete – hvor er du sød! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus min by, jeg elsker dig