Ugeglimt og ting vi kan grine af

Ulykkelig og urimelig forelsket #onmondayswewearskirt

Allerede fra morgenstunden blev jeg totalt forvirret, da jeg stod med en mand i telefonen, der påstod, at han hed “Esra”. Det lød i hvert fald sådan, selvom jeg var klar over, hvem jeg havde ringet til, nemlig vinduespudserens chef – vidste bare ikke hvad han hed, så jeg blev nødt til: “Undskyld, hvem taler jeg med?”. Jesper, svarer han :-D. Jeg griner, og fordi jeg har så svært ved at skjule det sjove i det hele, fortæller jeg ham, hvordan jeg synes, det lød som mit eget navn, og han griner med, heldigvis! Hehe. Den er ny, den der, for jeg er jo vant til at blive forvekslet med Ester eller Asta over telefonen, men Jesper? Den kommer jeg til at grine meget over, haha.

Heeeey! Vi har fået lappet ladcyklen, jubii. Uffe sørgede for, at den stod foran cykelværkstedet i morges, og det var så mig, der skulle køre forbi med nøglerne kl. 10, da de åbnede i morges, men jeg havde jo et møde i byen med en af cheferne fra Folkeoplysningens Hus (FO). Da jeg lige havde afleveret ungerne, tænkte jeg, at jeg lige kune køre forbi for at se, om jeg kunne være heldig med en butiksejer, der måske møder ind på sit arbejde i god tid :-D. Jeg stod foran cykelhandleren i City Vest og konstaterede, at jeg ikke ville stirre mere og se mistænkelig ud, indtil en mand bagved mig råbte, at butikken er lukket. I know, I know, det er bare nøglen til den der ladcykel, jeg havde håbet på, jeg kunne aflevere, siger jeg. Vil I tro, manden råber fra flere meters afstand, at han sagtens kan sørge for at give cykelmanden dem. Hehe, hvad tænker I? :-D. Jooo, altså arbejder du her, spørger jeg uden at lyde mistroisk, haha. Han siger, han er vicevært i City Vest, og jeg kan se, at han har en T-shirt med City Vest-logo på, og jeg svarer uden alt for meget tænkepause, ja! Tænk at der står en mand foran dig, som vil hjælpe dig, og du vil på den ene side ikke tøve særlig længe, fordi du er klar over, at manden vil opfatte det som, at man har svært ved at stole på ham, men omvendt vil man også lige have tid nok til at gennemtænke, om det nu er en god ide. Jeg nåede ikke at tænke som sagt, og i øjeblikket syntes jeg, at det var vigtigt at vise, at jeg tør stole på fremmede, især én, der har en god intention. Han sagde så også sit navn og efternavn til sidst, og jeg blev lidt flov over, at han havde fornemmet min tvivl. Hvor er det fedt, manner. Elsker at der findes sådan nogle mennesker, der ikke er bange for at blive misforstået, for det er jo tit dét, der kan holde folk tilbage – mon andre nu synes, at det er underligt, at man bare vil låne sin bil ud til fremmede eller generelt det her med, at man kan være for naiv eller for godtroende. TAK vicevært for at være den slags vicevært, og sjovt nok glemte jeg hans navn to sekunder efter, at han sagde det, for jeg var virkelig ligeglad med navnet og prøvede at vise ham, at det var helt fint, og at jeg ikke behøvede et navn.

Nå, men fra den slags morgen til mandagsnederdel. Jeg vil lige sige, at jeg er bange for, at jeg er ved at slå omveje i forhold til legestue-projektet, for jeg lærer og opdager noget nyt hver dag i det her system, og har pludselig fået øjnene op for, om jeg kan trække på nogle af de allerede eksisterende aftaler, plejehjemmene har med aktiviteter igennem FO – det er jo dumt ikke at udnytte puljer, som allerede er blevet hentet hjem, og som for eksempel kan hjælpe mig med at få rytmikundervisningen billigere. Lad os se, hvad det hele ender med, men lov mig med at hjælpe med at sprede budskabet, når det hele er på plads <3

Mandagsnederdel. Jamen, det er jo kun fordi det er mandag, og når nu regler skal være regler, så skal vi have om nederdel her på bloggen om mandagen :-D. Uffe er stadig ude i haven, så jeg skriver lige det her, haha. Håber snart han kommer ind, så vi kan nå at se “Adgang med Abdel” og ham Svend Brinkmann. Jeg er SÅ dårlig til at gå i nederdel, men jeg har faktisk fundet ud af én af grundene – børnene, hehe. De trækker og hiver og leger gemmeleg under den, når jeg har “teltet” på, og ikke nok med alle mærkerne af mælk og havregryn, så føler jeg lidt, at jeg blotter mig, når de løfter lidt op fra hver side, især Isak, når vi er udenfor. Heldigvis er jeg ret hurtig, når det sker, men har bare tænkt på, om det er sådan psykisk lagret et sted med det “besvær”, det kan give mig :-D. Jeg elsker virkelig nederdele, og jeg synes, det kan være så flot med en lækker uldbluse over og behagelige sneakers. Jeg går jo mest efter maxinederdele, men må indrømme, at dem jeg tit forelsker mig mest i, har nogle sindssyge priser. Og er der et mærke, jeg er forelsket i, så er det hende Stine Goya – allermest farverne og kvaliteten, men er du gal de priser. Jeg ved virkelig ikke, om jeg nogensinde kunne finde på at give over 2000 kr. for en nederdel – da i hvert fald ikke så længe jeg er omgivet af havregrøds-børn, haha. Jeg kan virkelig godt lide tanken om, at det er et godt stykke håndværk, at man har brugt lækre materialer, og at man faktisk kan sælge det videre til gode priser. Ja, selv på alt muligt andet ikke dyre-fashion-mærke-tøj har jeg tjent godt efter at have sat det til salgs hos Takenow på Bjødstrupvej i Højbjerg. Må faktisk lige derover på et tidspunkt med flere ting – der er jo alt muligt i éns hjem, man bare har liggende, og som har bedre af kommer i andres hænder.

Men når det så er sagt, sååå vil jer gerne indrømme, at Stine Goyas nye nederdel måske ikke er noget særligt. Hehe, altså jeg mener det ikke på en ond måde vel, men jeg kan godt tænke nogle gange, om man ville være lige så forelsket i noget af det der dyre tøj, hvis man fandt noget lignende i Føtex eller H&M :-D. Men tjek noget af alt det andet, hun har her, og det er bare virkelig virkelig tit, at jeg synes, at de der dyrere mærker har den perfekte længde i tunikaer, nederdele og flotte “lukkede” lange kjoler, meeeen prisen er bare en helt anden :-(.

Uffe er kommet!

Godnat, haha 😀

Reklamelinks: Nederdel STINE GOYA

stine goya ny nederdel
stine goya  stine goya

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugeglimt og ting vi kan grine af