Ugeglimt og om at føle sig inkompetent fra det ene øjeblik til det andet

20 % rabat på ALT de næste 3 timer hos Boozt og Zalando (weekend :-P)

boozt rabat

Jeg har slet ikke tid til det her shopperi, men da jeg så, at Boozt og Zalando kører med 20 % rabat på ALT denne weekend, og jeg faktisk havde gjort et indlæg klar for noget tid siden med nogle af mine favoritter, tænker jeg, at det er det perfekte tidspunkt at give jer tippet :-D. Jeg har så svært ved at vælge, og hvis jeg bare kunne lukke øjnene og ønske, så var alt på collagen endt foran døren en af dagene, men desværre hænger pengene ikke på træerne, og jeg må være lidt realistisk. Det hele er bare så meget mig, og der er meget mere, hehe. Åh, de kjoler der, totalt vintage og gammeldags, som jeg kan sammensætte med nogle sneakers og en lækker varm frakke. Den er dyr, den der fra Filippa K, men er du gal, den ser lækker ud.

Vores weekend har været ret syg, sådan bogstavelig talt. Uffe endte også med at kaste op i nat, og Nora vågnede efter formiddagsluren med feber og gult pus i øjnene, så det bliver en hjemmedag i morgen. Heldigvis kommer svigermor også, fordi jeg så kan tage til blokade-manden, altså ortopædkirurgen og få lindret mine smerter i seneskedehindebetændelsen.

Jeg håber, at I har haft en mere frisk weekend end os her på bakkerne 🙂

Link til tøjet og skoene er lige nedenfor. Hos Boozt skal du bruge koden ALL20 sidst i købet. Håber at der var den vinterjakke, festkjole eller vinterstøvler, du alligevel kiggede efter, og som du kan spare de 20 % på 😉

TØJ – REKLAMELINKS: GANNI kjole // GANNI ternet kjole  //  SOFIE SCHNOOR skjortebluse  //  GANNI hvid kjole  //  HOLZWEILER Selenium Coat  //   YAS silver kjole  //  FILIPPA K Eden Belted Coat

SKO – REKLAMELINKS: VAGABOND lyserød  //  VAGABOND white sneakers  //  NIKE AIR Sneakers   //  PIER ONE Cognac Ankelstøvler   //  VAGABOND Black Snørestøvletter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugeglimt og om at føle sig inkompetent fra det ene øjeblik til det andet