Hvorfra får vores børn mad, tøj og leg fra, og hvorfor jeg ikke bryder mig om yndlingsting

Et godt samarbejde skal afsluttes med shorts! :-D

boxershorts føtex

reklame for VRS Fashion (Kids) – ja, det må vist ikke hedde “sponsoreret” mere i følge ombudsmanden, så det er enten “annonce” eller “reklame”, og “annonce” lyder lidt som en avisannonce for mig, så det blev “reklame”, hehe. Det lyder nu også lidt mærkeligt med “reklame” – som om hele indlægget kun handler om at gøre reklame for et mærke med fokus på salg, men sådan fungerer blogging jo – det hele skal være gennemsigtigt, og du skal som læser gøres opmærksom fra start, hvis nogen får noget kommercielt ud af din læsning.

Kan I heller ikke følge med i tiden her i december? Hvor er det vildt altså, alle de planer jeg havde for denne måned, og jeg er nærmest ikke engang gået i gang med det og når det tydeligvis ikke. Jeg skulle prøve at lave nogle lidt kreative film, slappe mere af, få ryddet ordentlig op i hjemmet, men er i stedet endt med at bruge en del tid på at undersøge en masse, blive klog på mine muligheder, møde inspirerende mennesker og få ideer til, hvordan jeg selv skal se på de forskellige muligheder, der er for mit legestue-koncept og ikke mindst, hvad de muligheder betyder for mig. Og allervigtigst, hvad er det jeg vil? Og det ER da også ret vildt ikke? For for hulan projektet har kun kørt i lidt over en måned, men det har fyldt vildt meget i mit hoved, og det hele har været ret intenst. Pludselig føler jeg, at jeg kender alle iværksættertyper og fået bedre organisationsforståelse, og da jeg tilmeldte mig en workshop igennem Sociale Entreprenører i Danmark, hvor man blev matchet med en mentor eller flere, blev jeg vildt inspireret af alle de mennesker derude, som også har ideer og hjælper hinanden, så bor I i Aarhus og har iværksætter-tanker i hovedet, så er det bare med at kontakte dem.

Midt i al arbejdet er familien. De små rollinger, altså. Det er ikke altid, der er styr på tre børns ekstra overtøj og undertøj i institutionen, men jeg synes faktisk, at det går på en eller anden måde 😀  Og dog! Forleden hentede svigermor børnene fra institutionen, og lige den dag var Isak kommet shortsløs hjem, fordi han åbenbart ikke havde ekstra boxershorts i garderoben. Apropos shorts, så jeg faktisk hele 2 mænd rende rundt med shorts i går og i dag, og jeg ved ikke, om de stoler lidt for meget på det vikingeblod, eller om det bare handler om at vænne kroppen til det, respekt for det, haha. Jeg er “allerede” begyndt at tage strømpebukser på under jeans, og det var faktisk i forbindelse med, at VRS Fashion havde sendt en pakke strømpebukser som tak-for-samarbejde-gave, at jeg ville prøve dem, og jeg er vildt overrasket over, hvor gode de er – bare almindelig sorte, men ikke de helt tynde. Jeg fik smidt æsken alt for hurtigt væk, men det er altså deres eget mærke, men ja, hvordan kan man rende rundt med shorts?? Nå, men det var nemlig en tak-for-denne-gang-gave, for mit samarbejde med dem var midlertidigt og slutter nu med dette indlæg. Jeg har været rigtig glad for samarbejdet, og noget af det første, jeg tænkte på, da de spurgte mig, om vi skulle lave noget sammen, var de her boxershorts, for dem kendte vi ind og ud :-D. Svigermor syntes, at det var lidt mærkeligt, at de kunne finde på at sende drengen afsted uden boxershorts, og hun fik vist sin forargelse over det ved at købe en pak boxershorts dagen efter. Det har nok været velment, tror I ikke? :-D.

Men ja, vi har altid købt ungernes undertøj i Føtex og Bilka, og de har faktisk 3-pak boxershorts (2-10 år) på tilbud hele december til 49,- (normalpris 69,-), så det er lige med at slå til nu. De har også undertrøjen i en 2-pak på tilbud hele måneden til 59,- (normalpris 69,-). Jeg havde lige siden tænkt, at jeg ville skrive et indlæg om de boxershorts, haha, og det er åbenbart det helt rette tidspunkt for det :-). Vi har efterhånden nogle års erfaring med det undertøj og kan se, hvor godt det holder, og ikke mindst betyder det noget, at det er produceret af økologisk bomuld – det er da fedt! Og så er der dét, at ungerne har brugt det samme i lang tid uden at det skrumper for meget i tørretumbleren, så den brede aldersinddeling holder virkelig i lang tid.

Jeg sidder faktisk lige nu med en basic grå bluse med krave, som er perfekt til at tage på under tunika her i vinteren – selvfølgelig også fra VRS Fashion, haha, og Munira har stjålet alle de fine glimmerstrømper, jeg også fik.

Hvis du vil se nogle af de tidligere indlæg, jeg har skrevet i anledning af samarbejdet, kan du klikke på indlæggene herunder:

VRS Fashion sko
All in VRS Fashion

Jeg synes, det var lidt sjovt den dag, jeg gik all in med VRS Fashion, hehe.

Rigtig god dag til jer! Nyder I december, mørket og hyggen? 🙂

boxershorts føtex bilka

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfra får vores børn mad, tøj og leg fra, og hvorfor jeg ikke bryder mig om yndlingsting