Under min barsel med Isak gik jeg tit forbi Langgadehus Plejecenter i Valby – ja dengang vi boede i hovedstaden Københavnos. Det var stort, nyt og flot, men tomt. Jeg fik ideen om at starte en legestue op derinde, fordi jeg syntes, at det var dumt, at de gamle sad derinde alene, når vi på barsel også gik og følte os ensomme. Jeg gik derind, talte med forstanderen, søgte nogle penge og fik sponsoreret legetøj med mere. Torsdag d. 25. juni 2015 åbnede Danmarks første legestue med babyrytmik på plejecentret i Valby. Et sted hvor beboerne kommer til festsalen og kigger på og leger med, når forældre på barsel kommer forbi med deres babyer. Dørene står åben hver torsdag kl. 13, selvom jeg ikke længere bor der, og den første halve time er der sang og leg med en rytmiklærer. Se mere på Langgadehus’ egen hjemmeside, eller læs mere om min første tur på et plejecenter, og hvordan idéen blev til virkelighed lige herunder.

Smil, Else, jeg er hos dig!

Åbning af Danmarks første legestue på et plejecenter – en succes! 🙂

Hvorfor blev legestuen på plejecentret til virkelighed? Lyt med i Radio24syv, hvor jeg fortæller om “fra tanke til handling”

Læs her hvorfor og hvordan du starter en legestue på dit lokale plejecenter