Nem hæklet suttesnor med træknapper

Inspiration til potteskjuler

I min barndom var der ikke altid regelmæssig adgang til vand i min forældres landsby i Tyrkiet, og vi skulle derfor bære vand i disse “kobberspande”. Idag kan jeg godt undre mig over, at vi brugte disse tunge “spande”, og jeg skal stadig huske at spørge min mor, om der var en særlig grund til det – det gjorde det ihf. ikke nemmere at transportere vandet uden at spilde det ud over det hele.

Jeg elsker jo – især pga. minderne – at genbruge disse gamle ting og fik derfor lokket min mor til at køre den med til Danmark, en af de gange vi var kørt til Tyrkiet i bil. Jeg vidste ikke helt dengang, hvad jeg ville eller kunne bruge den til, men jeg skulle ihf. bare have den! Idag er jeg bare så lykkelig over dens plads i vores hjem, nemlig på terrassen, hvor vi har skabt lidt havestemning og lavendlerne klær den bare så meget. Jeg elsker, at lavendlerne (lavanta) fylder den helt ud og er så tætte. Det er tre stk. der er plantet i den. Det eneste der måske falder mig lidt i øjnene er, at kobberet trænger til at blive pudset. Min mor har fortalt mig, at noget yoghurt blandet med salt skulle gøre det skinnende, så det må jeg jo prøve, selvom jeg også rigtig godt kan lide den matte farve. Gad vide om yoghurt-salt-blandingen virker 🙂

Inspiration til potteskjuler

Og så er der disse fine kongelys (s???rkuyru?u):

kongelys

 

Annonce

På denhaengekoje.dk kan man bl.a. finde mange typer af flotte hængerkøjer med stativ

2 kommentarer

 • ole dalager

  Kaere Esra – Hvor er det spaendende dette initativ ! – Og hvem tager dog disse vidunderlige billeder ?
  -Rigtig held og lykke med den side (af dig ) !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Kære Ole!
   Mange tak. Dejligt at få lidt feedback. Det er hyggeligt, at dele de ideer man har og inspirere andre. Jeg har haft en stor interesse for at tage billeder i noget tid og vi fik endelig købt et kamera inden jeg fødte, hvor jeg gik lidt og eksperimenterede med det. Synes det er vildt sjovt! Det er bare ikke altid, at jeg får den ultimative ro til det pga. Isak, men udnytter bare tiden lidt, når han sover. Håber alt vel hos dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem hæklet suttesnor med træknapper