Nem hæklet suttesnor med træknapper

Nem hæklet suttesnor med træknapper

Da vi fik Munira, var det mit projekt at lære at hækle. Jeg har tit nærmest skældt min mor ud over, at hun ikke har lært mig det som barn. Hun lavede selv ikke andet end at strikke og hækle i min barndom, men hun syntes ikke, at vi skulle ødelægge vores ryg, som hun gjorde.

Hver gang jeg tog hæklenålen frem for at prøve mig frem til nogle futter til Munira, fik jeg kommentaren om, hvorfor jeg ikke bare købte nogle i stedet for at ødelægge min ryg. Sødt, men det er jo ikke pengene, det handler om. Jeg vil bare gerne lave noget selv til hende, som hun kan gemme som minde, og så er det jo også bare hyggeligt at producere noget selv – især i barselsperioden, hvor ammehjernen kan få én til at føle sig lidt dum nogle gange. Det er ikke det helt store jeg fik lært, men lidt opskriftlæsning og grundteknikker og så vupti – en suttesnor til Isak er det også blevet til! Jeg fik faktisk hæklet en fin barnevognsrangle til min lillesøsters datter, og den kommer også på bloggen, da den er rigtig nem at hækle for nybegyndere. Opskriften tog jeg herfra.

Suttesnor er en rigtig fin ting at starte med, fordi den er så simpel og let at gå til, og så er det en meget brugbar gave at give til sine venners børn.

Man starter selvfølgelig med at hækle fast om seleholderen og så skal man ikke hækle helt så bredt om den, da man kan gøre suttesnoren ekstra stiv ved at hækle en kant rundt om den (det hvide på min). På den måde bliver bredden lidt bredere, hvis det giver mening, og derfor skal man ikke slå for mange masker op om seleholderen. De naturlige træknapper er fra stof2000, og i linket kan du se de forskellige typer, de har.

nem Hæklet suttesnor opskrift

Hæklet suttesnor

 

Annonce

Vidste du at man kan købe mange forskellige hængekøjer med stativ på haengekojebutik.dk

4 kommentarer

 • Günes

  Hvor er du bare god! 10 parmağında 10 marifet maaşallah.. Herbir yazını büyük bir keyfle okudum, güzel ellerine sağlık..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • esra

   Mange tak! Hyggeligt at folk læser med. Måske skulle du også kaste dig ud i at hækle lidt med de evner, du har til alt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Günes

   Jeg er åben for bestilling til din lille Isak 😉 jeg har jo ikke kunne besøge ham endnu 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Det vil glæde os at se dig, du kommer bare, søde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem hæklet suttesnor med træknapper