Verdens nemmeste ret - Fettuccine med spinat

Vitamintilskud i form af smoothie

Når det er sommer, er det uden tivivl smoothie-tid. Herhjemme skal Munira have sin daglige vitaminshot efter børnehave og jeg elsker, når hun siger på tyrkisk “Anne, hadi meyve suyu yapalim”, “Mor, kom nu, lad os lave juice”. Jeg tror, at man nogle gange gør det til et større projekt end det egentlig er. Det er jo ikke lige altid, at man har jordbær, blåbær eller hindbær i køleskabet, men jeg har fundet ud af, at man også kan få væske-delen fra pærer og vindruer!

 

lækker jordbær smoothieJeg har aldrig før tænkt på, at man kan bruge vindruer, men det er jo smart, da det også er med til at give sødme og til at gøre den mere flydende, når man f.eks. bruger for mange frosne bær. Med hensyn til pære, gemte jeg en masse væk i fryseren, inden vi skulle til Århus, fordi vi havde for mange, og jeg ville selvfølgelig ikke smide dem ud. Så nu tager jeg bare hele posen ud og lader det tø op i køleskabet og tager fra det til den daglige smoothie-drik. Det er ret sjovt, at se hvordan væsken kommer ud af pæren, når det er tøet op – helt gennemsigtigt pæresaft.

Idag havde Munira sin legekammerat med fra børnehaven, og de skulle selvfølgelig ud på legepladsen og få deres smoothie med friske blåbær, hindbær, frosne jordbær og banan – min med mango også. En masse leg indenfor blev det også til (varmen er jo ikke til at holde ud), og så kunne jeg også komme igang med mit sy-projekt, mens de hyggede sig inde på værelset. Det er så sødt, at Munira nu skal invitere alle fra børnehaven med hjem for at vise sin nye halvhøj-seng, som hun synes, er så sjov at hoppe ned fra.

lækker jordbærd smoothie

Jeg har i øvrigt fået en lækker voksen-smoothie-opskrift, som jeg nok skal afsløre opskriften på en af de kommende dage – rigtig god især til sahur-tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens nemmeste ret - Fettuccine med spinat