Cheesecakebrownie - sommer-chokobombe!

Nybagte gaffelboller kl. 1 om natten :-)

gaffelboller

Det her bliver meget kort, da klokken er mange og ja, jeg har lige bagt disse luftige “gaffelboller” (så nemme, at du bare kan røre dejen rundt med en gaffel), som de hedder. Tusind tak til Eda for at have introduceret mig til dem. Jeg laver dem flere gange om ugen, fordi de er så nemme og tit varierer jeg opskriften, hvor jeg blander lidt rugmel i stedet for hvedemel og blander f.eks. solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø og græskarkerner i.

Normalt plejer jeg at blande dejen om aftenen, så de er klar til om morgenen, men nu gjorde jeg det omvendt, så manden kan få nogle friskbagte boller til sahur-tid (når han skal stå op lidt i kl. 3 for at spise :-)).

Mange har spurgt til billedet øverst på siden – nemlig disse boller, så jeg indsætter dette billede, så folk kan genkende billedet og finde opskriften ;-). De er virkelig gode!! Opskriften er taget herfra.

Jeg er nomineret til Børn i Byens pris som “Bedste blog”. Klik herunder og stem på 2verdener inden 10. oktober 2015, hvis du synes, jeg skal vinde 🙂

2.6

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen ?

5 kommentarer

 • Gitte Pedersen

  Hejsa
  Bollerne ser super lækre ud, men linket til opskriften virker ikke… Øv øv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej! de ser bare super lækre ud! Jeg fulgte linket til opskriften hvor der står opgivet “5g” gær? Skal der helt seriøst ikke bruges mere? jeg tænkte der nok skulle stå 50?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Signe
   Du har set helt rigtigt. Det er meget meget lidt gær, man skal bruge. En dej med lidt gær, og som får lov at hæve i længere tid er sundere end en dej med en hel pakke gær i, som man tit kun lader hæve en halv time.
   Jeg bager virkelig de her boller ofte og bliver aldrig træt af det.

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecakebrownie - sommer-chokobombe!