Nybagte gaffelboller kl. 1 om natten :-)

Himmerigsmundfulde – og tiden der fløj væk

Jeg ved ikke lige, hvad der blev af denne uge. Munira var hjemme med mig og egentlig troede jeg, at det ville være en meget hård uge alene med to børn, men siden tiden er fløjet afsted, må det være fordi, at det ikke var så slemt :-). Én ting er i hvert fald sikkert og det er, at jeg ikke har haft tid til at skrive.

Når Isak sov, var jeg 100 % sammen med Munira, og det har bare været så hyggeligt. En masse gåture med Munira på løbecykel ved siden af mig (SÅ smart), fodring af ænder på Vestre Kirkegård (det er bare så smukt ved søen) og en masse vandleg både under Langebroen ved Nykredit-bygningerne og i soppebassinet i Fælledparken – et rigtig godt sted at tage til med børnene i denne varme ;-).

Jeg har villet skrive om disse lækre sprøde himmerigsmundfulde, som min søster Kader egentlig har indbragt i familien (hvis man kan sige det), men min tvilling blev fristet til at bage dem forleden og sendte lige nogen over til os. Jeg har selv villet bage dem, men nu kom hun først og jeg skyndte mig at tage nogle billeder af dem (fik lige selv drysset hakket pistacienødder over dem). Opskriften mener jeg er herfra, men skal nok lige få tjekket op på det ;-).

himmerigsmundfulde

Egentlig vil jeg også bare skrive, at jeg nok ikke kommer til at være lige så aktiv i de kommende dage, da jeg bruger min tid på et projekt, jeg har kastet mig ud i – ja, det bliver rigtig FEDT! Men jeg er nødt til at få lidt flere ting på plads, før jeg kan afsløre, hvad det går ud på.

I skal da også lige se det fine billede, der blev taget i fælledparken, hvor over 1000 mennesker mødte op for at støtte fred i Palæstina.

free gaza fælledparken

 

Pladsen foran Krystallen (Nykredit-bygningerne ved Langebro), hvor der er en masse springvand.

Pladsen foran Krystallen (Nykredit-bygningerne ved Langebro), hvor der er en masse springvand.

Soppebassin i Fælledparken

Soppebassin i Fælledparken

Søen i Vestre Kirkegård. Munira fodrer ænderne.

Søen i Vestre Kirkegård. Munira fodrer ænderne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybagte gaffelboller kl. 1 om natten :-)