Grønkålssalat med spinat og andet godt

Husløg – Sempervivum og KAGE :-)

I kan godt se, hvad der er i fokus her ik? :-). Selvom kagen også er lækker, så må jeg ærligt indrømme, at jeg har svært ved at få øjnene væk fra denne plante. Jeg synes simpelthen, at det er så smukt – det er nok det symmetriske, der fascinerer mig mest. Som sagt er kagen også bare sin egen og var faktisk et resultat af et eksperiment, da jeg havde noget dej tilovers fra nogle glutenfrie muffins, som jeg havde lavet forleden.

I denne kage smurte jeg blot noget kirsebærsyltetøj i mellem lagene og lavede en creme med flødeskum og en blanding af 1 stk moden most banan og 50 g smeltet chokolade og 1 spsk. kakao (skal lige stivne ca. 20 min. i køleskabet). Det øverste lag har jeg så bare pyntet med hindbær.

En lille overraskelse, når manden kommer tidligt hjem fra arbejde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønkålssalat med spinat og andet godt