DIY - har I set skyerne i Søstrene Grene?

Har du smagt minikiwier? De smager så godt!

I min svigermors have er der en minikiwi-pante, og jeg kan godt sige jer, at jeg aldrig har smagt så søde kiwier! Du skal virkelig stærkt overveje dig at få sådan en plante, og den skal ikke engang stå i et drivhus. Godt nok lyder det lidt mærkeligt, at den ud af de 20 år, den har eksisteret, først er begyndt at give frugter inden for de sidste 5 år. Om det er skyldes den globale opvarmning eller min ankomst i familien (:-D) ved jeg ikke, men jeg kan godt love dig for, at de skaber afhængighed. Jeg fik faktisk lidt for mange af dem, og det skal man nok passe lidt på med ;-).

Munira hygger sig helt vildt i haven og elsker at plukke blomster og komme ind til mig med dem efter hver ny blomst hun har stiftet bekendtskab med. Mens hun løb rundt i haven og var på blomsterjagt, hyggede jeg mig indenfor med at skabe lidt kunstværk 😀

I har nok set billedet af blomsterblade og kiwi på Instagram-profilen, og det var altså lidt pudsigt, at efter at jeg havde eksperimenteret med forskellige effekter, som du kan se ovenfor, endte jeg med at lægge det billedet, hvor jeg ingen filter har brugt.  Nogle gange er naturlig skønhed det bedste, som nogen vil sige 😀

minikiwi

Man skal vente med at plukke dem til de er bløde, og det kan de faktisk blive i løbet af en nat, så vi går og rører ved dem hele tiden 🙂

minikiwi

Og haps! 😉

minikiwi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - har I set skyerne i Søstrene Grene?