Så kom skyen op at hænge :-)

Den bedste juicepresser? Skynd dig i Aldi :-)

For et år siden købte min storesøster en saftpresser fra Aldi, og jeg kan godt sige, at familien næsten ikke har snakket om andet end den maskine i et år nu :-D. Mange juicepressere er store og klodsede, og indgangsrøret er så smalt, at man er nødt til at skære frugterne i små stykker. Hvordan tror du så denne er? Den er genial! Pæn at se på, NEM at gøre ren OG du behøver næsten ikke at skære frugterne! Ja, jeg putter bare hele æbler i. Nååh, fik jeg overhovedet sagt, at hele familien har fået sig én? 🙂 Prisen er også lidt vanvittig – den koster nemlig kun 279 kr.

Så da Uffe kom hjem med juicepresseren i lørdags, fik vi selvfølgelig testet juicepresseren og fik en masse hjemmelavet æble- og gulerodssaft. Mmmm!

saftpresser

Efter en hurtigt oprydningsomgang imorges herhjemme gjorde jeg bordet klar med æbler, gulerødder og granatæble, så vi kunne kaste os over presseren, når Uffe og Munira kom hjem. Der blev presset en masse vitaminer og i stedet for at spise tidligt, var vi faktisk juicemætte nok til at tage en tur udenfor og lege lidt inden aftensmaden. Jeg glæder mig meget til, at der er appelsiner over alt, så jeg kan lave rødbede/appelsin-drik. Det er også noget af det bedste!

juicepresser

Lige et godt tip: Læg en pose i affaldsdelen, så du bare kan smide posen ud og slippe for at gøre den ren!

saftpresser

Mmm, og her er den magiske blanding og smukke farver! Der kommer selvfølgelig også noget skum, og hvis man ikke er til det, kan man jo bare fjerne det fra toppen. Jeg fjernede lidt af det og spiste det med en ske! 🙂

juicepresser

 

6 kommentarer

 • Birgit Hansen

  Ja, den er virkelig god! Købte en sidste år. Var lige i Kop & Kande, de havde Bosch der lignede den virkelig meget – men til 1000 kr. …..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Kære Birgit
   Helt enig 😉 De koster nemlig rigtig meget sådan noge juicepressere. Fedt! Godt nytår :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hvordan får man sigen af vi kan simpelthen ikke finde ud af det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej!
   Du hiver den bare op. Sæt fingrene lige under den og tryk op. På samme måde sætter du den på, altså sætter på og trykker, så den siger klik. Vil også lige give et tip til rengøringen af den, for man tror det er svært, når der er så små huller i sien/kniven. Brug bare den bløde side af en svamp UNDER sien og derefter ovenpå sien

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] meget mælk kan man presse ud af mandler? Vi lavede endda sjov med, at vi måtte afprøve det med juicepresseren, og selvfølgelig blev det kun ved tanken :-D. Men hvor var det bare sjovt at se med sine egne […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den vi får herhjemme næsten hver dag, efter at vi har købt saftpresseren, som jeg har skrevet om her. Først tænkte og sagde jeg, at det kunne vi jo ikke, men fik hurtigt stillet mig selv […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom skyen op at hænge :-)