Nogle gange har man lov til at gøre andre flove

En weekend, en ladcykel, en svigermor og lidt frihed :-)

Haha smart opsummering af de sidste par dage – nøj hvor vi glædede os til at køre rundt med ladcyklen, som vi havde lånt fra børnehaven. Og selvfølgelig sad jeg sammen med børnene i den, mens Uffe kæmpede derudaf (nok ikke hvis du spørger ham :-D). Min egen cykel var besat af svigermor, som var på besøg fra jydelandet, men jeg er jo ved at være klar til at smække Isak op på barnesædet og cykle derudaf. Glææder mig så meget til sommeren! Efter lange overvejelser har jeg besluttet mig for at forlænge min barsel med tre måneder – tænker også at det passer rigtig fint med at Isak kan starte i vuggestue efter sommerferie, hvor der er fuldt bemandet med personale. Har netop i dag bestilt flybilletter og hotel til forsommeren, og jeg kan allerede mærke, hvor hurtigt tiden kommer til at flyve – satser på det gode danske sommervejr og en masse små-projekter! 😀

Okay, vil du have et godt råd, hvis du kigger efter de her store cykler? Jeg er så taknemmelig for at vi fik lov til at prøve denne Christiana-ladcykel, og ingen tvivl om at det er RIGTIG hyggeligt. Jeg kan nemlig godt lide, at der er så meget plads og børnene sidder foran én, så man kan se dem, men jeg synes mit liv er lidt nemmere med en barnevogn om morgenen, når jeg skal aflevere Munira. Jeg synes, at den er ret tung at køre, og man kan ikke dreje styret tilstrækkeligt, når man for eksempel skal dreje relativt skarpt. På stien til børnehaven er der et par bump fra fortov til vejen, og jeg skulle tit stoppe op, fordi jeg ikke havde fart nok til at passere over kanten. Det hele er selvfølgelig også fordi, jeg slet ikke er vant til at cykle rundt på sådan én. INGEN tvivl om at det var superhyggeligt at cykle rundt hele familien, og jeg kunne se, hvor begejstrede Isak og Munira var – en helt anden måde at se verden på, især for Isak :-).

Inden jeg bevæger mig ud i alt muligt andet; egentlig ville jeg bare sige, at jeg fik lyst til at skrive lidt mere om bloggen under fanen “Om mig”, så her lidt opdatering :-D.

Arbejde er godt, men vi vil også have familieliv
Familie er godt, men vi vil også være os selv
Vi elsker os selv, men er aldrig helt os selv
Vi hygger med ensomheden, men savner også andre
Børn er hyggelige, men vi kan også blive træt af dem
Sneen er smuk, men vi synes den er irriterende
Vinden er hård, men vi glemmer, at vi kan mærke den
Kager er usunde, men de gør os lykkelige
Livet er skønt, men vi husker det ikke altid
Lykken er i dine egne hænder, men du fanger den ikke

Haha, det var lidt blandet, men fra hjertet 😉

Jeg ved at svigermor ikke læser med, så lige en indrømmelse: 😀 Jeg har bemærket under min barsel, at jeg virkelig nyder besøg fra for eksempel svigermor fra Jylland, da det bliver en ting, man glæder sig til, fordi man jo har tiden til at være sammen – tiden er ikke ligeså begrænset, som når man arbejder, og hvor man betragter weekenden som en alene-pleje-tid eller mere begrænset tid, fordi man jo skal lades op til hverdagen.

Og her en lækker hyacint fra altanen 😀

hyacint

1 kommentar

  • […] tænkte over det? Og ja, selvom jeg for tiden tænker meget på penge, fordi vi lige skal overleve barslen med orlov uden løn, nu hvor jeg har valgt at have lidt mere tid sammen med Isak. Fordi jeg har verdens bedste […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange har man lov til at gøre andre flove