Bliver jeg en Bente en dag?

10 ting du aldrig får gjort under barslen eller hvad? :-D

Ja, hvorfor kom jeg i tanker om dette? Fordi jeg stadig ikke har fået ryddet op i vores garderobeskab :-S:-D. Det var og er noget af det, jeg absolut SKAL have gjort, inden min barsel slutter 😀 Så er det jo meget godt, at jeg har forlænget barslen indtil august! Kald mig skør, men jeg mener det seriøst – det garderobeskab lever sit eget liv! Hey vent, fik jo i det mindste lavet en lækker indretning til opbevaring af tørklæder/hijab, som jo var et af mine første indlæg her på bloggen.
Jeg kommer bare aldrig så langt… oprydning, vaske tøj, maskinerne der startes og tømmes, mad – nej vent, maden når jeg heller ikke inden Uffe kommer. Jeg har enkelte gange haft held med at TÆNKE på, hvad vi skal have tid aftensmaden og få gange gjort det klar, men man kan virkelig ikke nå det hele, og måske er det meget godt, at man ikke når alt sådan noget hverdagsagtigt, for det sjove er jo at gøre det, man ikke plejer :-).

Nå, men måske hjælper det at lave en liste. Jeg har tit hørt: “Jeg vil lave en liste over alle de ting, jeg skal nå under min barsel”. Måske er den farlig… tænk at blive skuffet over alle de ting, man ville nå, men aldrig fik gjort :-D. MEN her er i hvert fald nogle af de ting, som jeg håber at nå i løbet af min barsel, men som jeg måske kan erkende er en drøm :-D. Drømme… det må vi jo godt:

 1. Lave en liste over de ting, jeg skal nå mens jeg er på barslen 😀 – har stadig ikke lavet én, men måske denne kan hjælpe mig.
 2. Rydde op i garderobeskabet – håber da, at jeg når det!
 3. Vaske vinduer – måske når det bliver sommer 😀
 4. Gør aftensmaden klar tidligt på dagen – hvis bare jeg kan TÆNKE på, hvad det skal være, er jeg glad 🙂
 5. Læse en masse bøger – ehm ehm.. Gik faktisk i gang med MuhameDANEREN af Tarek Omar, men droppede den efter at jeg fandt ud af, at det ikke var beretninger fra hans eget liv – så er det da ikke lige så spændende 😀
 6. Mere hækle/strikke/sy – satser på at få lagt mine bukser op da!
 7. Blive bedre til et sprog – ville have læst flere engelske bøger.. eller danske .. eller tyrkiske … eller tyske 😀
 8. Læse aviser – Uffe betaler jo en formue på at holde aviser, men man har jo ikke tiden til at læse dem! Og han snakker jo om alle de rabatter, han får, og velkomsttilbud. Nu har jeg så overtalt ham til at droppe det, for noget skal der jo spares på – tænk at det lykkedes! :-D.

Hmm kom altså ikke op på 10 :-(. Hvad er der ellers? Og er du enig? Konklusionen er i hvert fald: Lav en liste – det hjælper måske LIDT :-D.

Hov og selvfølgelig dette billede af kaffe, fordi jeg måske bare prøver at sige, at du skal prøve at nyde din barsel – jeg gør det med en kop af denne slags hver aften :-D.. og selvfølgelig kage til – også selvom klokken er 23.01 😀 Denne af slagsen, banoffee pie (opskrift kommer, men søg i google og den vil dukke op, men min version er nok bedst :-D):

banoffee pie barsel huskeliste

2 kommentarer

 • Charlotte Thinter

  Jeg kender det alt for godt. Jeg har bare ikke haft overskud til noget da jeg har fået alt for ondt søvn. Skulle have sorteret kælderen, er ikke noget endnu og min barsel slutter snart. Skulle have ordnet en masse andet i hjemmet. Det eneste der bliver gjort er min store søns værelse og det blir kun gjort fordi min kusine og en af mine venner kommer og hjælper. Så kan se mig selv i alt det der står der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Lige præcis Charlotte!

   Hov, for en gangs skyld ville jeg prøve at svare fra telefonen, men det har vist ikke virket – havde nemlig skrevet lidt mere. Det er i hvert fald dejligt med familie, som kan hjælpe til! Nyd din barsel og det er altid godt at tænke på at man ikke er den eneste, der har det på den måde :-D.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver jeg en Bente en dag?