10 ting du aldrig får gjort under barslen eller hvad? :-D

Godnat – jeg vil ikke være alene om denne..

Det føles så mærkeligt.. at sidde helt alene. Har puttet børnerne (som Munira siger det :-D) og svigermor og mangler bare selv at sove – trænger virkelig meget. Jeg vil egentlig bare sige godnat – bare fordi jeg sådan fik lyst :-). Måske mit første indlæg, som ikke rigtigt har nogen formål eller giver mening. Jeg tænkte bare, hvorfor ik? 😀 Uffe har forladt mig (altså ikke på den måde) – bare et kursus på et slot – slet ikke misundelig :-). Det sker sjældent, altså at jeg sidder helt alene med min kaffe. Jeg kiggede lige på gamle billeder og fik helt lyst til denne tyrkiske risdessert (f?r?n sütlaç) og ville ikke være alene om den. Opskriften fik du engang her ;-).

Håber du kan sove.. 😉

firin sutlac risengrød

firin sutlac tyrkisk dessert

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du aldrig får gjort under barslen eller hvad? :-D