Påskeliljer, forsythia og hyacinter og min telefon - hvor blev den af?

Hey what? Helva i Bilka!

Okay, faktisk så tjekker jeg næsten aldrig de reklamer, vi får, men Uffe viste mig lige en sjov ting, som jeg liige hurtigt vil dele med jer! Og jeg har kun et kvarter til det, for han er forhåbentlig færdig med hans “Fucking jøde”-bog (hvorfor er det så “in” med at fucke?), og så skal vi have vores kaffe :-).

Hvorfor er helva vigtig?? Fordi jeg ELSKER det, og alle dem jeg har tilbudt det til af sådan pære-danske har været helt vilde med det, OG nu kan man få det i Bilka! Haha. Ikke fordi din lokale grønthandler ikke må tjene på det, men jeg synes altså, at det var lidt morsomt at se det i Bilkas reklamer.

Og hvis du ikke ved hvad helva er, så er det lidt som varm hård is, som én fra min tidligere mødregruppe sagde – spøg til side, det er sesampasta med sukker, og man spiser det som pålæg. Min version er brød + SMØR + helva! 🙂 Det er lidt farligt for mig at have det herhjemme, men jeg bliver nødt til at teste den variant Bilka har fået :-D. Jeg plejer faktisk at købe den med kakao, men uden er også god ;-).

2 kommentarer

 • Tea

  Hos os i Alanya spiser vi det også, men her spiser vi det bare som en fingersnack 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Mmm, fik da lige helt lyst til helva :-). Hvor hyggeligt, at du skriver fra Tyrkiet!

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeliljer, forsythia og hyacinter og min telefon - hvor blev den af?