Kend dog kemien, din gravide kemibombe

Vil du få din kone til at tude?

Jeg gør det alligevel! Jo, fordi jeg håber, at der findes mænd derude, der har lyst til at få deres elskede til at græde. Og i samme omgang kan jeg også skrive, at jeg normalt ikke er til at prale med de ting Uffe giver mig eller gør, for jeg kan faktisk godt få lidt spat af de typer, der hele tiden skal vise og tale om, hvor godt de har det og alt det de får. Nå, men er det ikke intentionen, der er vigtig? Og her gør jeg det altså for at inspirere jer mænd! 🙂 Se det hele startede, da Isak begyndte at gøre os søvnløse om natten pga. hans forkølelse. Jeg har altid sagt til Uffe, at hvis vi skal elske sammen, skal vi også lide sammen – sådan er det jo i eventyrene, ik? 😛 og lidt drama-agtigt må det jo også gerne være :-D. Ej, men de sidste par nætter fik han “lov” til at ligge på en madras inde ved siden af, så han kunne være mere udhvilet om morgenen – du ville tænke, så han kan være frisk på arbejde? Jo, men også for at, som han bare har gjort af sig selv, tage sig af børnene og lade mig sove videre. Men vent, det er slet ikke dét, jeg vil “prale” af.

I dag har jeg gået som en zombie i lejligheden og ikke lavet andet end at passe på Isak, og pludselig ringer det på døren, og jeg åbner døren til en flot buket blomster! Natten var hård ja, et par timer uden søvn, og man går og tænker, kæft hvor er det nederen at være på barsel – næsten. Og så begyndte jeg altså at tude… Ikke over den næsten forfærdelige nat, men over at .. se jeg kan ikke engang skrive det. Jeg kan ikke engang rose dig, eller skrive om hvor højt, jeg elsker dig, fordi jeg ikke vil have det til at lyde, som om jeg er verdens heldigste kvinde og bare prale. Fordi det slet ikke er her, det skal skrives eller siges. På det punkt er jeg måske lidt for hensyntagende? Lidt ligesom jeg hader, når folk siger, hvem deres bedste ven er. Findes der virkelig sådan én? Og på samme måde med – verden lykkeligste kvinde. Der findes da ikke kun én? Det lyder så forkert – tænk på alle dem, der ikke har det godt. Men jo, jeg skriver dette indlæg i håb om at nogle mænd ser det, og husker at sige dét og gøre dét, de ved, vi ved, og gøre det, når vi mindst forventer det :-).

Hvis du var i tvivl, var blomsterne fra Uffe :-D:-P. Og så kan jeg godt lide hans kommentar, da jeg siger, at jeg vil skrive et indlæg og kalde overskriften det her med at få sin kone til at tude: Så er det jo billigere at slå hende! :-D.

kort

Ja I know, mine fingre trænger til lidt pleje og blødgørelse – det gør min krop generelt, og det er også derfor, at jeg har meldt mig til den fantastiske kur-oplevelse igen, som jeg har skrevet om tidligere (læs her). Jeg anbefaler det STÆRKT!
Og ja, Uffe kan en del tyrkisk 😛

Du kan følge mig på Instagram: @2verdener
Like min Facebook-side her.
Find mig på Bloglovin’ her.

10 kommentarer

 • ayse

  Så godt skrevet Esra.
  Der er mange ting de mænd kan lærer af uffe 🙂 Jeg tror desværre ikke at der er særlig mange mænd der følger med i bloggen:)
  Men vi kan da håbe de gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Så meget tak Ayse ;-). Jaaah, vi kan da håbe :-D. Ellers må man sende det som link til sin mand fra en anonym mail :-P:-D.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eda

  Så sødt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej
  Hvor er det sødt 🙂 Hvor kan man købe billetter til kuroplevelsen?
  Vh
  Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Abdullah

  Sødt. Men stadig lidt indirekte pralende?
  Dog på et acceptabelt niveau 🙂
  Jeg synes heller ikke om de pralende typer, men omvendt, så har man også en følelse der strømmer gennem hele sin krop der decideret vil ud og skrige; JEG ELSKER DEN KVINDE JEG ER GIFT MED..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Tak for din bedømmelse Abdullah :-P. Hvor er det skønt at høre, at du elsker din kone så højt og ja, temperament er ikke altid at styre, men når det kommer til kærlighed, er det vel okay :-D.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Derya

  Sødt 🙂
  LÆNGE LEVE KÆRLIGHED OG RESPEKT!
  Jeg hader også pralende typer, især når det forårsager kvalme haha.
  Er forelsket i den uskyldige og rene kærlighed mellem 2, som ingen andre kan ane 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Uhh Derya ja, sådan rigtigt som i gamle film :-D. Håber ikke at jeg har pralet for meget – I kender mig jo ;-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kend dog kemien, din gravide kemibombe