Vil du få din kone til at tude?

2verdener.dk på Vores Børn og opskriften på, hvad du skal, når du lige har overtalt manden til at holde en fridag :-D

Ingen planer holder, men er det ikke også ligemeget – bare solen skinner, lyset kaster sig ind ad køkkenvinduerne, ja så kan det da være ligemeget med alt andet :-D. Jeg kan virkelig mærke sommerfuglene i maven, tanken om varmen, rynkede pander, da hverken Uffe eller jeg er gode til det med solbriller, fuglenes kvidren i min svigermors have, plasken i vandet, jordbær i haven .. aarrh, er næsten ved at skrige af sommerglæde :-).  Jeg er lidt for hurtig til at smide vinterjakken, og heldigvis er jeg ikke blevet syg af det endnu, men kan altså ikke lade være. Apropos jakke – jeg har det ret dårligt med, at jeg åbenbart er typen, der er god til fejlkøb. Forklaringen er nem: Når man for én gangs skyld er børnefri og bliver sendt på shoppingtur, køber man under pres og er god til at hoppe på indbildninger om, at noget er liige præcis mig det ene sekund og noget helt andet det næste sekund, så er det, at det går galt. Sagen er, at jeg efterhånden har en del ting, som jeg gerne vil af med, men på en god måde. Kender du mig godt, ved du, at jeg vil koble det til velgørenhed. Jeg vil sælge og skulle måske bruge bloggen til det. Åhh, ville ønske, at jeg kunne påvirke andre bloggere på det punkt, så man sammen kunne være med til at hjælpe andre mennesker igennem det her bloggeri. Selvfølgelig er jeg ikke den eneste, der tænker på andre, men.. Hmm vent, se jeg fik lige en ide! Kommer tilbage til det med et andet indlæg, men jeg har altså brug for din hjælp. Vi kan gøre meget sammen 🙂

Tilbage til meningen med dette indlæg :-). 2verdener kom på Vores Børns hjemmeside, og hvor var jeg glad for det! Jeg fik selv ideen om at skrive til dem og vise min blog og tænkte faktisk ikke på noget konkret. Da jeg fik svar om, at de havde kigget på den og fandt mine mor-barn-indlæg meget interessante, gik den videre derfra. Lidt stolt må jeg da godt være, ik? :-D. Hende den søde derindefra har valgt flere indlæg, så det skal nok blive sjovt. Jeg skal lige vænne mig til andre læseres reaktion, da jeg nærmest blev fremstillet som et brokkehoved med indlægget “Kvinden på barsel – du fortjener bedre” :-D. Der var kommentarer om, at jeg skulle slappe af og nyde min barsel :-). Og gider man til at forklare sig? Hehe, se dét følte jeg ikke, at jeg havde overskud til. Håber jeg kan sprede lidt mere positiv energi fremover :-).

Det var en helt vild weekend, og jeg har ikke rigtigt kunne skrive om aftenen, da Uffe har skaffet HELE tre afsnit af serien Mord uden grænser på DR1! Fedt at han i det mindste har nogle goder af at arbejde i DR, når nu man stadig skal betale licens! 🙂

Nå, men hvis du kan overtale din mand til at tage en fridag og have lidt alenetid, så har jeg en anbefaling til en fed bytur-oplevelse, som vi brugte vores torsdag på ;-). Og apropos starten af indlægget, så havde vi faktisk lagt en plan, og for én gangs skyld nåede vi det hele – inklusiv et hurtigt besøg hos min tvillingsøster om aftenen 😀

Start morgenen på Grød i Torvehallerne, hvor du kan få de mest spændende retter som grød. Igen tænkte jeg, hvorfor fik JEG ikke den ide?? :-D. Vi fik deres 3-korns-grød kogt med noget gulerodssaft med æblestykker og ingefærsirup, havregrød med hjemmelavet karamel, og deres æblegrød som dessert (selvom vi startede med den :-D). Det var så lækkert, og Isak nåede at vågne (ikke helt begejstret :-D), men var nu glad for at han også kunne smage grøden – og det kan du tro han gjorde!

Grød i Torvehallerne

Så gik vi igennem Strøget og glemte selvfølgelig at kigge på cover til min nye telefon, efter min “uheldige” oplevelse med den gamle for noget tid siden. Det havde jeg ellers håbet, men var nok bare så optaget af at nyde alene-tiden, at jeg glemte det helt :-D. Vi gik SÅ langsomt, at vi nåede at blive sultne og lidt som planlagt spiste vi frokost på den marokkanske tesalon The ala Menthe på Rådhusstræde 5. Isak sov i tre timer!! Også mens vi spiste derinde. Det er så dejligt med en babyalarm, så vi behøvede ikke engang at sidde lige ved vinduet – helt i et hjørne, hvor man sidder, hvis man ikke har børn! :-D.

tesalon the ala menthe

the ala menthe københavn

Isak var jo med igennem babyalarmen på bordet 😀

the ala menthe marokansk the salon københavn

Okay, jeg ved godt, at det er lidt sygt, men jeg havde hørt så meget om Bertels kager, og hvornår i alverden skulle vi gøre det her igen? Sovende Isak, Munira der skulle hentes af en anden fra børnehaven, og næsten KUN for at fordøje maden, gik vi “hele vejen” til Frederiksberg for at afslutte vores fridag på Bertels salon :-D. De har i øvrigt også en afdeling på Kompagnistæde, som de skriver på deres hjemmeside – utroligt så mange stavefejl, de har på den side, men cheesecakes – det kan de bestemt finde ud af :-D. De bruger intet animalsk eller stivelse, som ekspedienten sagde, så jeg kunne næsten kun sige: Halleluja!! 😀

bertels kager salon bertels kager salon bertels kager salon

Sidst men ikke mindst, så var der synet af alle de smukke blomster, der tittede frem overalt 🙂

krokus

krokus københavnturElsker kontraster og nej, de blev selvfølgelig ikke smidt i skraldespanden :-P.

Jeg vil også anbefale jer at prøve Leg og Lekties tilbud af forskellige kreative og inspirerende læringsredskaber til børn fra 2-12 år.

Du kan følge mig på Instagram: @2verdener
Like min Facebook-side her.
Find mig på Bloglovin’ her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du få din kone til at tude?