Lidt om blomsterkærlighed og en tilståelse

Det var så den weekend! Æg overalt – eggcellent (næsten træt af at se alle skrive det) :-D. Isak bliver dejligere og dejligere og frækkere og frækkere med de tænder, men jeg lader ham nærmest kaste sig over mig og holde fast og bide – næsten. Folk tror nemlig, at han vil bide, når han kaster sig over andre børn, men han vil i virkeligheden bare kramme, som jeg næsten gør hele dagen 😀

Uhh, jeg troede lige, det var blevet sådan rigtigt forår, men var ved at fryse ihjel med det tøj, jeg havde på, da vi hele familien gik en tur i lørdags. Jeg kunne mærke halsen, det der synkebesvær, og var ved at gå i panik, for jeg har absolut ikke lyst til at blive syg – hvem har også det? Jeg skyndte mig hjem, pressede en hel citron og rev en masse ingefær, og med kogt vand var det næsten som gift, men det HJALP! Med masser af sukker selvfølgelig. Det virker hver gang med den mikstur, men du skal virkelig kunne holde syrligheden ud.

Da vi kom hjem og gik forbi underboen, som er ved at flytte ind, bemærkede jeg igen hendes blomster på altanen. Jeg sagde til Uffe, at det godt nok var vildt, at underboen som det første, hun havde slæbt med sig på sin første flyttedag, var store kasser blomster til altanen! Hånden på hjertet. Din første flyttedag – en flyttevogn, tonsvis af kasser, der skal pakkes ud, vognmand der råber frem og tilbage og skal have tømt vognen, en hurtig rengøring af lejlighed – nej, BLOMSTER! Ville du tænke på at sætte din altan i stand på sådan en dag? For mange går der flere måneder, måske år og måske bliver det da aldrig til noget med de blomster? Det gjorde i hvert fald indtryk på mig og mindede mig om det blomster-indlæg, jeg skylder! Måske husker du dét om påskeliljer og forsythia, som jeg jo mener, er årstidens blomster, der udretter mirakler i hjemmet :-D. Vi har i hvert fald ikke givet helt op, selvom Isak rører ved alt og sikrer min daglige motion. Og så var der de her hyacinter – ja, mærkeligt navn, og jeg har duftet tit til dem i min barndom uden at vide, hvad de hed. Jeg mener endda, at vi gik og sugede saften ud af dem, fordi nogen havde bildt os ind, at man kunne det. Jeg har i hvert fald ikke taget skade af det, kan man sige :-D. De dufter sindssygt godt, og kan man være andet end glad, når man kigger på dem? 🙂

hyacinther

Og wupti ..

hyacinther

hyacinther

hyacinther

hyacinther

En anden ting, jeg har haft i mine tanker, og som jeg hele tiden har villet sige eller tilstå, er, at der er noget af det, jeg har skrevet tidligere, som ikke passer!. NEJ, jeg fik ikke lavet hjemmelavet yoghurt i søndags, som jeg påstår, jeg gør hver søndag i mit indlæg! Jeg skammer mig! Hehe, ej, men jeg har længe gået og tænkt, at det var noget vrøvl, jeg fik skrevet i mit yoghurtindlæg. Det sjove er, at jeg faktisk havde vanen, men efter jeg skrev indlægget, var der nok nogen, der sendte forbandelser eller noget over mig, for der kom hele tiden noget i vejen, og jeg tænkte, at det var på sin plads at lave en tilståelse :-D. Jeg tilstår også, at jeg er ved at bage disse lækre boller nu for at kunne spise friskbagte boller med nutella – når man ikke har dessert og stadig har lidt ondt i halsen! :-D.

Hov! Jeg var ved at glemme at fortælle, hvor lykkelig jeg blev over at se, at der vokser erantis på vores altan! Det er jo som om en gæst kommer og fortæller dig, at nu er det forår. Det er faktisk noget tid siden, den kom, men jeg vil absolut ikke holde den udenfor, så her får du lige lov til at sige hej til den :-).

erantis forår

erantis forår

Du kan følge mig på Instagram og se flere billeder: @2verdener
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin’ her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis Karen Volf kan, kan jeg vel også - frys ubagte kanelsnegle ned og nyd dem en anden god gang! :-)