Lidt om blomsterkærlighed og en tilståelse

Du har aldrig set så meget påskepynt!

Vi var selvfølgelig i Århus i weekenden og kom sent hjem i nat, og ja, der bliver lidt stille herinde, når vi er i Århus, for jeg kan ikke bare sidde med min computer om aftenen, som jeg plejer. Vi bor jo hos svigermor, og når maden er spist og børnene puttet, så gør svigermor klar til aftenkaffe i de helt særlige kopper fra skabet i stuen og kage fra viktualierummet, der kommer frem, og så sidder vi der i halvmørke med avis eller bøger og taler – ja, taler! Sådan noget man åbenbart gør ovre i Jydelandet :-D. Ej, det er vildt hyggeligt, og selvom jeg nogle gange godt kan længes efter computeren og “få lavet noget”, så er det jo også bare en virkelig god måde at være sammen på – sådan rigtig sammen :-). Apropos de særlige kaffekopper, så glemmer jeg bare ikke første gang, jeg var hos Uffe og skulle drikke kaffe og svigermor tog kopperne fra skabet i stuen MED en underkop, og jeg tænkte “hold da op, jeg får nogle helt særlige kopper!” Ja, og så var jeg selvfølgelig nervøs – vildt meget og kunne ikke se, hvad forskellen på en kaffekop og en tekop var. Jeg fortalte alle efterfølgende, at jeg havde fået serveret kaffe fra de heeelt specielle kopper :-).

Der har i hvert fald ikke været tvivl om, at jeg vil lave et påske-indlæg med alt det påskepynt svigermor har i sit hjem :-D. Det er heeelt vildt og meget hyggeligt og beviset på, at man får en masse tid, når man bliver ældre og ikke har hjemmeboende børn :-D.

Munira hyggede sig vildt meget i haven næsten hele dagen og skulle selvfølgelig løbe ind til os hver gang, hun havde fået lov til at plukke en blomst for at vise os den. Som jeg sagde til Uffe – vi laver ikke andet end at spise og rydde op her, mens svigermor hygger sig med børnene :-). Hvor er det fedt med bedsteforældre – bliver nogle gang lidt – sådan lidt misundelig – ups, kan man være det over for sit barn?

Efter mit indlæg vil jeg arbejde videre med at ændre mine kategorier og give dem nye navne, da jeg synes, at det bliver klarere og klarere, hvad det er jeg vil med bloggen, jo mere jeg blogger :-). OG og og det bliver VILDT spændende imorgen!! Jeg lover, at jeg prøver at gøre et indlæg klar til om aftenen, for det ser ud til at det, jeg snakkede om her, (hvad DR vil med mig) bliver vist i morgen! :-D.

Og tjek verdens hyggeligste påskepynt lige her nedenfor!

Go´ aften derude!! 😉

påskepynt

påskepynt påskepynt

påskepynt

påskepynt

påskepynt

påskepynt

påskepyntpåskepynt

påskepynt

påskepynt

påskepynt

påskepynt

påskepynt

påskepynt påskepynt

påskepynt påskepynt

påskepynt

påskepyntpåskepynt

påske  påskepynt

påskepyntDugen!

Du kan følge mig på Instagram og se flere billeder: @2verdener
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin’ her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om blomsterkærlighed og en tilståelse