Solen er så rød mor, og havet er så sort

Lidt mere om legestue på plejehjem her i Valby! Frisk tilbage fra ferie! :-)

Dette indlæg skulle jeg have delt med jer, inden vi tog på ferie for 10 dage siden, men jeg fik alt for travlt med pakning, svigermor på besøg for at sige farvel og fejre Isaks 1 års fødselsdag, og havde for lidt adgang til internettet i Tyrkiet, meeen nu er jeg tilbage 🙂 I øvrigt kommer der et indlæg om vores tur til Tyrkiet, hvor jeg deler lidt om mine erfaringer og must-see steder i Istanbul. Vi var nu også i Antalya på et badeferie-hotel – tænk at jeg fik overtalt Uffe til et all-inclusive børnevenlig ophold. Jeg kan godt mærke, at han er endt med at være meget taknemmelig :-D. NU tilbage til alle de ting, jeg har lovet at holde jer opdateret med, og som jeg skrev for over en uge siden! :-):

Jamen jeg ved da heller ikke helt selv, og det er absolut ikke fordi jeg keder mig. Der er masser at se til med to børn, og jeg får jo intet lavet om dagen, når jeg skal rende rundt efter Isak. Han er blevet en værre én, og det kan slet ikke nytte noget at rydde op, for 5 minutter efter ligner det, at der er sprunget en bombe igen.

Der er jo nogle ting, der ligger mig på hjerte – måske den her tanke med, at jeg helst ikke vil spilde tiden, eller nærmere at jeg gerne vil udnytte den til noget. Nu er det i hvert fald sikkert at min ide om legestue på plejecenter bliver til noget! Ansøgning til Valby Lokaludvalg er sendt afsted i håb om at vi kan få nogle penge til babystole, legetøj osv. Det bliver bare SÅ fedt! Det er plejecentret Langgadehus lige ved siden af Spinderiet, og de har et kæmpestort og åbent lokale med køkken og glasvinduer, så man også kan stille barnevognen lige udenfor, hvis ungen lige skal tage en lur, mens man selv tage en slapper med de ældre :-). Der bliver gratis te og kaffe – så nej ingen undskyldning for ikke at feste!! Se lige billeder af stedet!

18_forretning_2

Langgadehus

Er det ikke bare FEEDT? Det er jo lige før at jeg overvejer at forlænge min barsel yderligere for at jeg selv kan være med til det :-D. Jeg tænker, at det skal være om torsdagen og lige efter at de ældre har spist frokost, så det bliver kl. 13-16. Jeg håber, at det kommer til at passe de forskellige børns søvnrytmer! Jeg har f.eks. aldrig forstået, at de forskellige legestuer er kl. 10 – liiige når barnet skal sove! SÅ er der selvfølgelig også en lur ved 14-tiden, men man kan jo stadig nå at være med, og hvis man har et ældre barn, der skal hentes i børnehaven, så passer det jo også perfekt med at man kan hente barn lige efter (man behøver jo ikke at være der indtil kl. 16)! Jeg satser på, at det hele er oppe at køre om ca. en måned! GLÆD jer og hjælp med at sprede ordet, når jeg siger til! Jeg satser på at vi kører inden for en måned! Ja, om vi så får økonomisk støtte eller ej. Jeg har allerede en plan B, men tror ikke vi får brug for den. Selvfølgelig giver kommunen penge til denne her fede ide! 😀

Der har været rigeligt at se til og vi skal jo rejse, og hvis du er tyv, så vid at der bor én i vores lejlighed, så ikke kom for godt igang. Uffe er ret bekymret for at jeg skriver om at vi skal på ferie, men håber da det skræmmer dig væk, at der bor nogen her 😛

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin’ her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen 😉

4 kommentarer

 • Sanne

  Hejsa. Dejlig ide! Ved du om legestuen stadig kører torsdage 13-16, og hvilken aldersgruppe er børnene? Nu har jeg aldrig været inde i Langgadehus – hvor præcist skal man rende hen? Vi kunne nemlig godt tænke os at møde vores ældre naboer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Sanne

   Du kan tro, at legestuen stadig kører ;-). Hver torsdag fra kl. 13, hvor der er babyrytmik med en underviser på i en halv time og som åbent hus til kl. 16. Du kan læse om det på deres hjemmeside: http://www.langgadehus.dk/nyheder/legestue-paa-langgadehus.aspx
   Nu er det noget tid siden, at jeg har været der, men de fleste babyer var nok 8-14 måneder, men der er også yngre og ældre 😉 Når du står ved indgangen, kan du se ind til det store lokale igennem det store glasparti. Det er til venstre, når du kommer ind og så til venstre igen for at komme ind i rummet 😉
   God fornøjelse!

   Søde hilsener
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BaiLi

  Du er en helt Esra!
  Jeg er sosu-assistent og ved hvor meget godt det gør ældre mennesker at der er liv omkring dem. Det er så nemt at gå i frø hvis man bare sidder tiden væk…
  At have en legestue på et ældrecenter er genialt og burde egentlig gøres til en selvfølgelighed på alle plejecentre i hele landet.
  Hurra for mennesker med hjerte…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Kære BaiLi
   Tusind tak for din søde kommentar :-). Hvor er jeg glad for at høre fra andre, at de er enige! Det giver endnu mere mod til at gøre mere – TAK! Håber det inspirerer andre til at gøre noget. Og helt enig! Det burde indføres på alle landets plejecentre helt automatisk! 🙂

   Knus
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solen er så rød mor, og havet er så sort