Tilbage fra ferie – nye tanker om min blog

Jeg har været væk, sådan helt væk. Heelt ovre i Jylland :-). Vi bruger altid nogle uger af vores sommerferie på at være sådan rigtigt sammen med svigermutter og “min egen” side. Vi havde computeren med, men den blev altså det meste af tiden i tasken – faktisk altid. Jeg kan ikke lade være med at tænke, hvad det mon betyder, når jeg KAN finde ud af at holde nallerne fra tasterne. Når jeg læser lidt med på forskellige blogs og ser hvor godt de plejer bloggen på ferien, falder tanken mig ind, om det er fordi jeg ikke elsker min blog godt nok. Men ærligt talt, så har jeg ikke haft tid til det. Jeg mener det seriøst, og hos min svigermor kan man ikke bare sidde med telefonen eller computeren om aftenen. Nej, det er kaffe- og kagetid! Hver aften kl. 22.00! Jeg  skulle lige vænne mig til det i starten – bare at sidde med avisen og pludre “hele” aftenen. Og jo, det ER hyggeligt, selvom jeg nogle aftener tænkte, at jeg på en eller anden måde måtte få tid til dét indlæg. Og nu har jeg bare opgivet det. Jeg er bare koblet fuldstændig fra, når jeg er i Aarhus. Det er ikke fordi jeg ikke elsker min blog. Jeg har bare andre prioriteringer.

Og jeg har glædet mig til at komme tilbage til tasterne, for jeg har tænkt lidt over bloggen – ja, det er jo så det man får tid til, når man er lidt væk fra det hele. Jeg er så taknemmelig for den feedback, jeg får fra mange af jer. Det betyder afsindigt meget, og det bekræfter mig i, at jeg bare skal blive ved. Ja, det er så måden at blive ved på, jeg har tænkt lidt mere over. Der er mange, der gerne vil vide mere om mig og Uffe, hvordan vi mødte hinanden og alt det, der hører med. Vi har en lang historie – lad mig kalde det eventyr. Jeg forstår stadig ikke altid, at jeg er endt her – med alt hvad man kan ønske sig og lykkelig. Og det kan skræmme mig nogle gange, gøre mig bange – for at miste det. Men nej, det er ikke de negative tanker, der skal få lov at fylde. Jeg værdsætter det utroligt højt og er taknemmelig, og det er bare den tanke jeg gerne vil pleje hver dag. Og hvis du gerne vil få et indblik i det, så giver jeg hermed lov :-). Stadig med grænser, og jeg tænker meget over, hvor meget jeg vil lukke dig ind.

Jeg starter faktisk på mit arbejde i Miljøstyrelsen i morgen efter at have være væk i 1½ år! Jeg håber lidt, at jeg kan udnytte min børnefrie tid og gøre bloggen aktiv på en lidt anden måde – uden at tage Miljøstyrelsens tid selvfølgelig :-D. Jeg lover intet, for kun tiden vil vise om jeg er til det – det håber jeg!

Selvom der har været stille herinde, er er sket rigtig meget, og du får lige en kort opdatering:

– Jeg er blevet fast blogger på Vores Børn-magasinet, hvilket betyder, at jeg udgiver nogle af mine mor-barn-relaterede indlæg direkte på deres hjemmeside. Se f.eks. det seneste indlæg, hvor jeg giver et godt råd om, at man skal lade bremsen på barnevognen være i stykker :-D.

– Valby Bladet skrev om legestuen på Plejecentret, læs her.

– Jeg har været inde hos bObles for at tale lidt videre om, hvordan vi kan samarbejde videre – der kommer mere om det!

– Hey, en veninde har nomineret mig til Fælleskabsprisen! Hvor er jeg beæret, tusind tak Gry! Læs om min nominering her.

Jeg er nomineret til Børn i Byens pris som “Bedste blog”. Klik herunder og stem på 2verdener, hvis du synes, jeg skal vinde 🙂

2.6

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter weekendens tur i soppesøen i Fælledparken var vi ikke de eneste, der fik syge børn