En menneskelig læge, tak!

Værsgo! 5000 kr. til dit barns børnehavetur – først til mølle

Nordea fonden

De skrev lige til mig fra Nordea Fonden, om jeg vil dele deres nyhed om, at de lige har åbnet for en pulje på 2,5 mio. kr. til børnehaver i hele landet, så de (altså børnene) kan komme på tur i f.eks. zoologisk have (ja!), teaterforestilling (ja!) eller andet! Jeg kan se, at de ikke støtter ture til forlystelsesparker eller sommerlande (øv!), men det er nok for at ruste Danmarks fremtid med mere kulturbevidste borgere end lallede ligeglade useriøse politikere :-D. Det er først til mølle, så skynd dig at fortælle din børnehave om pengene, inden andre snupper dem, og hvis du er den gode betænksomme borger, som har siddet fornuftigt på biblioteket efter skoletid i dine yngre dage, så hjælp da også lige med at sprede den gode nyhed, så vi kan redde landet.

Det er meganemt. Du kan læse om pengene lige her, og så fikser din børnehave resten.

Gør det. For dit barns skyld! For Danmarks fremtid! 😛

Jeg har i øvrigt optur over mit møde hos Jobcentret i dag. Jeg var skeptisk, ja, skeptisk fordi den trætte mand, jeg talte i telefon med forleden fra Jobcentret sagde, at mødet var et fællesmøde (igen), og det skulle handle om generelle informationer. “Joblog osv.”, som han sagde det. Snart 2 måneder har jeg været en del af systemet, hvor der fra dag ét stilles krav til brug af deres system, så jeg fattede ikke, at jeg skulle spilde min tid med 30 andre akademikere til et fællesmøde om “generelle regler”.  Meeen tro om! Han var SÅ engageret og vidende ham Søren (mener jeg), der holdt mødet! Det skinnede bare igennem på ham, at han elskede sit job og havde totalt styr på det hele, og selvom der ikke kom en hulens masse nyt, så formåede han at gøre dét, vi allerede ved, til noget brugbart. Med alle de eksempler og sin formidable formidling fik han reglerne til at give mening og fik dem sat i konkret knivskarp kontekst. Søren, du er sgu sådan én, der bryder Jobcenter-fordomme. Tak! :-). Jeg gik derfra med mere lys i hovedet og mindre ondt i maven (min nederdel strammede mig også, shh!), og jeg er så meget klar til at gøre brug af den virksomhedspraktik-ide, du gav mig. Jeg har nemlig rodet meget med en ide, jeg har gået længe med, som I skal høre om meget snart!

Nu vil jeg smække fødderne op og håbe på, at Uffe er klar på lidt gulerodskage, og ellers bare nyde at ⅔ af vores børn overnatter hos deres farmor, og vi måske kan få lov at sove lidt længere :-).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En menneskelig læge, tak!