10 nye indstillinger, der har gjort mig mere lykkelig :-)

Vi tager lige præcist dét på, vi har lyst til #onMondayswewearskirt (med lidt mandagstvang :-P)

Godmorg.. skulle jeg til at skrive, men kan se at, det er ved at være sen formiddag 🙂 I er nok enten lige vendt tilbage fra kantinefrokosten på arbejde, sidder og knokler eksamensopgaver eller har lige puttet børn. Vi kan meget, vi kvinder, vi kan. Haha!

Det er lidt underligt for mig at få lov til at skrive indlæg i dagslys. Jeg har været vildt spændt på morgenen, fordi Uffe for første gang skulle aflevere Nora i vuggestuen, og så endda med ladcyklen! Åh sol, jeg elsker dig bare helt op til de puffede skyer, men så heller ikke højere. Når man er hus- og haveejer, lærer man jo også at være fan af regnen, så naturen kan give billig vand i naturen, sådan heeelt naturligt til den nyplantede hæk, græs og alle skønne planter, ja så der gik grænsen lige :-P. Nå, men jeg har stadig ikke hørt fra Uffe, om hvordan det er gået, men han skal jo også lige have lov at lande i sin lænestol på TV-stationen – ja, er sikker på, at de sidder og drikker kaffe og kakao af sådan en automat hele dagen :-D. Ej, kom da lige i tanke om de såkaldte ergonomiske og fancy stole på mit tidligere arbejde i Miljøstyrelsen på Strandgade i København,  som havde kostet en formue, og som ingen rigtigt kunne finde ud af at sidde i, haha. Og apropos stole og kontor, så har jeg fundet ud af, at jeg skal have gjort noget ved mit “kontor” herhjemme, for det kan godt være, at vores lille fine kontorhjørne inde i stuen, ser lækkert ud, men jeg kan tydeligt mærke, at mine håndled ikke har godt af bordhøjden. Uffe er til gengæld vældig glad for bord- og stol-indstillingerne, som man ikke kan ændre på, men når gutten “kun” er 28 cm højere end mig, så siger det vist sig selv, at hvad der passer ham, højst sandsynlligt ikke passer mig :-D. Og en mus tak! Jeg savner virkelig gode gamle dage med mus.

Jeg synes, at det begynder at blive rigtig hyggeligt på denne her måde. At være på bloggen en stille formiddag, selvom jeg startede med et marathon her til morgen. Jeg startede med at lægge en plan! Det skal man, piger – bare én enkelt lille plan, som kan give dig en tilfredshedsfornemmelse resten af dagen. Jeg kunne mærke, at jeg ikke helt kunne lukke øjne for det rod, der herskede i hjemmet, og derfor tog jeg en strategisk beslutning! 15 minutter til oprydning, Esra. 15 effektive minutter til oprydning, og så kan du sidde med bedre samvittighed og skrive indlæg. Og jeg gjorde det – næsten! Det blev til 25 minutter, men det er også OK. 10 minutters afvigelse har i sidste ende givet mig mere koncentration, når jeg har skulle skrive indlæg. Og det virker sgu. Mine tanker er mere samlet, selvom jeg tænker lidt for meget på min belønning :-P. Yep, udfordringerne ved at være sin egen chef, når man både skal lægge strategier og give skulderklap til sig selv, haha.

Men dagens indlæg er et rigtigt mandagsindlæg. Jeg er blevet vild med mit mandagskoncept på Instagram, hvor det handler om at iføre sig nederdel! Lød et øjeblik som en leg – lidt som dengang vi var børn og klædte os ud. Jamen, det er jo det, vi gør – leger vores egen lille leg. Det hele startede jo med, at jeg i virkeligheden er dårlig til at gå i nederdel. Jeg synes ellers, at det er en dejlig fornemmelse, rigtig sommeragtig og elsker følelsen af blafrende stof ind mod huden. Jeg føler mig nok bare mere sikker i bukserne, fordi jeg bedre kan bevæge mig uden at risikere at vise for meget – ja, jeg tror det er dét. Også fordi jeg cykler – eller vil (:-D), så er det bare nemmere at vide, at jeg bare kan hoppe op på en cykel hvor som helst, når som helst (yeah right :-P). Ja, så det bliver nok lidt for bøvlet, føler jeg, når jeg jo ikke viser bare ben. Men altså! Jeg er jo helt begyndt at glæde mig til om mandagen, hvor jeg graver i mine alt for mange nederdele, som mangler at blive syet lidt ind og ud efter 3 graviditeter :-D. Jeg prøver virkelig at sammensætte tøjet, som jeg synes passer mig. Man kan jo mærke det, ik? Altså om man synes, at det er én eller ej. Og lige den følelse går jeg meget op i. At jeg føler mig tilpas i det.

Hvor ville jeg ønske, at det var dét, der var det vigtigste i al den her debat om påklædning. At vi mennesker, mand som kvinde, kunne få lov at gå klædt i dét, vi SELV har det bedst med. Om vi har for meget eller for lidt på – ja, se lige præcist dette er der ikke noget, der hedder. Definitionen af “for meget” og “for lidt” er jo individuelt. Og netop derfor har ingen af os ret til at synes, at “noget” er normen. Selvfølgelig kan vi have en mening om andres tøjstil – min mor kan synes, at jeg blander for meget, min veninde kan synes, at jeg ligner en ninja, naboen kan synes, at der er for mange farver, jeg kan synes, at det er for gråt, for lidt eller for meget. Og vi kan endda mene, at noget er pænt eller grimt. And that’s life. Vi ER forskellige, og heldigvis har vi ikke alle samme smag. Og selvfølgelig må vi mene, at noget er pænt og sågar grimt. Og se venner, her kommer forskellen. Er det pænt, så må du hjertens gerne sige det, og er det grimt? Så må du mene det, men du behøver ikke at sige det. Yep, du må gerne diskriminere mellem det gode og det dårlige. Og det kan da være, at du måske bare vil give et råd – et helt velment ét, og så er der måder at sige det på. Men vil du sige det for at være ond og ødelægge et andet menneske, så har jeg kun én ting at sige: Hvis du ikke har noget pænt at sige, så bare hold kæft. Lige præcist som i den video, som dukkede op på min Facebook forleden af en blogger, som har fået skrevet nogle af de onde citater på sin krop, som hun har fået igennem tiden. Fordi folk synes, at hun har for tykke lår eller stor bagdel. Ord, der gør ondt.

Retten til at gå klædt lige præcist, som vi selv har det bedst. Følelsen af at være tilpas. Selv at kunne bestemme. Den gælder os alle. Og så kan nok så mange bilde os ind, at den perfekte krop kun ser ud på en bestemt måde. Men den perfekte krop er lige præcis, som den du selv har. Ikke tyndere eller tykkere eller med mere eller mindre tøj på.

Nu får jeg pludselig dårlig smag i munden over, at jeg opfordrer jer til at gå i nederdele om mandagen, haha. Hop med hvis I har LYST – hvis I synes, at det kunne være sjovt, og jeg vil være helt pjattet med det, hvis jeg en dag så en anden end mig selv under hashtagget #onmondayswewearskirt 😀

Elsker mandage! Jeg ved, at jeg skal have nederdel på og spise fisk til aftensmad. Det er vores mandage haha.

 

outfit nederdel

8 kommentarer

 • Sigrid

  Bliver jo nødt til at spørge hvor dine fiiiine nederdele på billederne er fra? Det ser bare så fint ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Hehe, selvfølgelig. Se, den del glemte jeg helt at skrive om :-D. Den lyserøde er fra Gina Tricot, men nogle år gammel, og den i beige er fra én af de “etniske” tøjforretninger over for den gule mur på Nørrebrogade (København!). Det er en af de store lige ved hjørnet. Ved ikke om det siger dig noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Gabriella

  Åh ja, faldt lige over dette indlæg, og du virker bare virkelig sympatisk, humoristisk, og velformuleret med et velovervejet perspektiv/forhold til din omverden. Jeg læser med fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Velkommen til Simone! Du lyder godt nok også meget velformuleret 😀 Vi skrives ved!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iffat

  De gode gamle dage med en rigtig mus gav mange håndskader. Måske skal du have et ekstra tastatur med indbygget mus til computeren ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Hmm.. jeg synes bare, at den her touch-mus i bærbaren får mit håndled til at anstrenge sig. Jeg kan slet ikke forestille mig indbygget mus. Husker bare den gammeldags style meget god :-). Må ud og prøve nogle hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går vist altid hvad, jeg bedst kan lide – men jeg er så heller ikke spor fashion :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 nye indstillinger, der har gjort mig mere lykkelig :-)