"Undskyld", jeg kommer til at lugte!

Hvor er I vilde – tak!

“OMG!”, tænkte jeg. Salli, laver du sjov? Lidt over 4000 kr? Ja, dét beløb er indtil videre landet på Sallis konto efter mit opslag i går på Instagram. Som jeg skrev, drager min sødeste og sejeste veninde Salli mod Frankig i aften for at hjælpe til i flygtningecentrene, som virkelig trænger til hjælp i form af konserveret dåsemad og tørrede frugter, og hun har mulighed for at købe endnu mere mad lokalt, hvis I betænktsomme og søde følgere ville overføre et lille bidrag via MobilePay på 28901921 til hende. Og I gjorde det! Jeg var helt igennem lykkelig hele dagen – fyldt med kærlighed og håb. 1000 1000 tak, hvor er det bare fedt, jeg ELSKER jer! Jeg elsker virkelig bare det her sammenhold og hvordan vi mennesker, som ikke engang kender hinanden personligt har så mange drømme og håb for livet. Tusind tak!

Og alligevel er vi mennesker altså grådige. Hvad tænkte Esra to sekunder efter jublen? Sikke et underligt og ulige tal. Jeg er jo matematiker, folkens :-). Salli er på vej. Skal vi ikke lige give den en sidste skalle? En lille 10’er måske? Det her er fællesskabets kraft – jeg bliver seriøst helt høj af alt det gode, vi er omringet af.

Håber du lige vil bruge endnu 7 sekunder på at åbne MobilePay-appen og taste et lille beløb, så vi kan runde 5000 kr. -> Mobil nr.: 28901921

Hjælp flygtninge

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Undskyld", jeg kommer til at lugte!