Hvor er I vilde - tak!

Fotografering til JP Aarhus på en mandag! #onmondayswewearskirt

Selvfølgelig er min hjerne ikke helt tip top her om aftenen, og jeg tror heller ikke, at mine sultne og dehydrerede øjne er særligt glade for skærmen, men når det er sagt, så var det altså på fuld mave, at jeg dagen før starten på Ramadanen glemte at komme de grundigt moste møgmodne bananer i banankagen! Banankage uden bananer – kæmpe katastrofe, siger jeg bare. Har faktisk endnu ikke formået at gøre lige så dumme ting på tom mave, så helt gal er den Ramadan altså ikke :-P.

Mine planer holder ikke altid, selvom jeg som snart selvstændig gør meget ud af de der strategiske planer :-P. Og så kom Ramadanen, hehe. Koncentrationen er knap om aftenen efter næsten 19 timers faste, og selvom vi jo i princippet kan vælge at sove de sidste to timer, når ungerne er puttet, så gør vi det ikke. Skøre Uffe tager ud i haven, sniffer til blomster og spiser forhåbentlig ikke jord, og jeg har som sagt prøvet at skrive herinde, men det er ikke gået så godt sådan en weekend, hvor al vores energi er blevet brugt på at underholde unger, stopfodre dem i løbet af dagen og kæmpe med os selv for ikke at råbe efter dem på vores tomme, flade maver og tørre mund. Så føler man sig godt brugt. Men altså. Noget skal man jo finde på at lave sådan en weekend, når man har børn, der helst ikke skal synes, at det er kedeligt i Ramadanen, og vores ide om at tage til Mols Bjerge i lørdags var egentlig et fint nok initiativ, hvor vi voksne følte os ret friske, men blev drevet lidt til vanvid af at høre på Isak og Munira, der med FULD mave syntes, at det var åh så hårdt med gåturen til sidst :-D. Jeg kunne ikke lade være med at konkludere min egen teori, om at kroppen føles meget lettere på tom mave, hah!

Når det så er sagt, så er hverdagen jo en helt anden for mig, siger jeg lige efter at have prøvet det én dag :-D. Jeg føler mig faktisk pludselig ret frisk – stærkt motiveret af, at der er kommet ro på fra børneværelset. Men altså, jeg startede med at aflevere institutionsbørnene lidt over 9 i morges og kunne så komme hjem og forberede mig med frisk hoved og lidt tørre læber på et fotografbesøg til en artikel i JP Aarhus. De har hørt, at jeg er begyndt at gå i nederdel om mandagen, og om mit #onmondayswewearskirt.. Haha, ej ramadanspøg, min hjerne driller bare lidt. Det er selvfølgelig, fordi de har hørt, at jeg har fået penge til at starte legestuer på plejehjem her i Aarhus – lidt seriøse er de vel? :-D. Fotografen brugte en del tid på at fange det rigtige lys i vores hjem, for så at ende i det mest mørke rum på nederste etage på børnenes legeværelse, og så selvfølgelig det mest rodede! Haha. Jeg blev placeret bag lyskæderne på vores lille træ, vi tændte lyset, og pludselig kunne jeg da godt se, at det hele matchede mit tørklæde :-). Det hele ender med en artikel om, hvordan jeg fik ideen om legestue og om mit initiativ på Langadehus Plejecenter i vores gamle Valby, hvor der stadig kører legestue hver uge uafhængigt af mig. Spændende spændende, siger jeg bare, og selvfølgelig er der én her, der skal have fingrene i svigermors avis, når artiklen bliver trykt i denne uge :-). Jeg lover selvfølgelig at linke til den, hvis jeg ser den på nettet (:-P), og det bliver nok på min Facebook-side for bloggen.

Apropos den legestue må jeg lige orientere jer om, at jeg pt. knokler lidt med at oprette en foreningskonto, da min egen bank vil have penge for det, og derfor skal jeg nu til møde i morgen i en anden bank. Men altså, forening UNG SAMMEN står klar med vedtægter, CVR-nummer, bestyrelsesmedlemmer og afholdt generalforsamling og det hele! Kan slet ikke have tanken om, at pengene står klar hos ministeriet, men at det lige var min egen bank, der skulle give mig problemer. Kryds fingre! Be’! Need it so much tomorrow!

Og lad os da liiige komme til essensen af dette indlæg. Hallo, det er mandag! Jeg elsker seriøst mit mandagskoncept, og har gravet endnu flere af mine helt gamle nederdele frem, som jeg prøver at give nyt liv med nye kombinationer. En direkte negativ effekt af Ramadanen er altså, at jeg ikke kan passe nogle af mine nederdele, som normalt er lidt for store, men som hurtigt blev fyldt godt af den bule, jeg fik lige så snart jeg indtog morgenmad. Nu er maven jo flad hele dagen! Jeg tør slet ikke begynde på at sy dem ind for en måned, eller også er det en god anledning til at få startet på den der træning efter Ramadanen, haha. Jeg er klar over, at når jeg genbruger tøj og giver det gamle nyt liv, så kan det måske blive mindre sjovt for jer, når jeg ikke kan linke til en webshop, så I selv kan købe den samme fra, men kom ikke og sig at min bæredygtige tanke ikke er genial :-P.

I stedet for vil jeg da hjertens gerne dele et tip, om at Asos.com (reklamelink) har 20 % rabat på ALT! Men kun indtil i morgen d. 30. maj kl. 10. Brug rabatkoden SWEET 😉

Vil du absolut have en nederdel, synes jeg da, at det skal være denne her (reklamelink) :-D. Og husk, at du på Asos også finder en masse fine sko (reklamelink) ;-).

Nå ja, skulle lige prøve at slå græsset i dag, men blev hurtigt enig med mig selv om, at jeg hellere ville stå for aftensmaden 😀

outfit nederdel

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er I vilde - tak!