Godmorgen :-)

Kan man forstå folk, der foretrækker vinter frem for sommer? :-D

esra

sponsoreret af VRS Fashion. Jeg er uden tvivl et sommermenneske – bare tanken om “varm” sol ( :-D), jordbær og koldskål, hov, det blev da madrelateret, haha. Men altså, I ved, muligheden for at tage ud ad døren uden de store tykke tunge vinterjakker, handsker og vintersko. Ikke at man altid slipper for det om sommeren, bevares da, det danske vejr med dets alsidighed skal nok sikre en eller anden form for overtøj, dog (!!) markant mindre i vægt – nej, nej, har stadig ikke glemt sommeren tidligere på året.

Men vinteren er sgu hård, især hvis man har børn, ja tak, tre styks. Kan I se det, flyverdragt, alle huer og vanterne, der altid bliver væk. Og jeg udbrød også et “HVAD?”, da både svigermor og en veninde engang sagde, at de allerbedst kunne lide efteråret/vinter, mørket og muligheden for at pakke sig i tøj. Jo, altså det lyder hyggeligt nok, men sammenlignet med sommer? Lyset, varmen jordbær? :-P. Jeg forstod det ikke, men jeg tror måske.. ja.. altså, nej, jeg synes stadig sommer er favoritårstiden, men jeg kan faktisk godt forstå det med tøjet. Især for sådan én som mig, der faktisk tit har flere lag på, fordi jeg helst vil have det meste dækket, men også fordi jeg elsker at kombinere og have flere muligheder, og det er da rigtigt, at med kulden er der jo endnu flere muligheder, haha! Og især når du sidder med den blødeste uldsweater og nærmest kan begrave dig i den og falde i søvn. Jo jo, jeg forstår næsten :-P.

Og det er ekstra sjovt og hyggeligt at følge modebloggere om vinteren, når man kan se, hvordan de kombinerer alt sommeroutfittet, for eksempel slå-om-kjoler, tunikaer og lange kjoler med jeans under, ja, så kan jeg rigtigt være med, haha! Jeg elsker virkelig selv den stil, og det er skønt at se, hvordan den også er blevet mode. Jeg har altid været lidt “ligeglad” med tøjet på den måde, at jeg synes, man skal taget det på, man selv har det bedst med og føler mest tilpas i. Om noget ser kikset ud, er helt og aldeles en subjektiv vurdering, og ligemeget hvordan du klæder dig, er der nok nogen, der skal have en holdning til det. SÅ bare være ligeglad fra starten, hehe.

Men i går var det da en lag-på-lag-dag 😀 Er du gal det var koldt og ikke den mest oplagte dag til en bytur, men både Uffe og jeg skulle til møde på rådhuset, og det var da lidt romantisk at skulle til møde på rådhuset samme dag, dog på forskellige etager. Ingen ægteskabsminder herfra, for det var faktisk på Københavns rådhus, at vi blev viet alene, næsten. Min lillesøster var også med, men ellers uden det store. Skal nok fortælle snart :-).

Fra morgenstunden gjorde jeg det nemt for mig. Jeg havde indstillet mig på at gå all in med VRS Fashion-tøjet fra Føtex, for nu havde jeg både de fine sko, glimmerstrømper, jeans og bluse derfra, og jeg vidste, det kunne blive fint, og lidt sjovt ik? Det hele næsten samme sted fra. Det har været sjovt med mit samarbejde med VRS Fashion. Det er mest i Føtex, jeg har kigget på tøj, da vi ikke bruger Bilka så meget. Skoene er fra august, men der var én i går på min Instastory, der sagde, at de var sat ned som restvarer i hendes lokale Føtex, så man kan være heldig. Bukserne er en basisvare, du finder året rundt, og jeg er virkelig glad for dem. Jeg er mest til bukser, der går lige ned, altså regular-modellen, og de her er lidt lange til mig på 170 cm, men så kan de piftes op med et buk-op :-D. Jeg har en slags kjole på under blusen, som er fra H&M, og længden er virkelig passende til at kombinere med bluser over den. Jeg gik og manglede noget farverigt til tanken, så da jeg i sidste uge så denne behagelige blomstrede bluse, vidste jeg med det samme, at den skulle over kjolen og en anden lang skjorte, jeg har. Den kan I se herunder ;-). Ahh og de glimmerstrømper! Jeg fik en pakke tilsendt med posten i gave, og jeg har kæmpet med Munira, som bruger samme strømpestørrelse som mig, om at beholde nogle til mig selv! De gør bare én glad, de gør 🙂

Nå og altså, mit møde på rådhuset var et interview i forbindelse med mit arbejde med legestuerne, som de skal bruge internt i systemer, så kommunen kan lære lidt af, hvordan borgerne har oplevet processer og samarbejder, så de kan gør det endnu bedre :-). Vi var sultne, begge to! Vi havde jo ikke rigtig spist morgenmad, og Uffe havde taget fri, så vi kunne spise og hygge lidt videre. Åh, den frihed dér. I love it! Vær glad Esra, vær taknemmelig Esra, værdsæt det Esra! Ja ja, jeg prøver, og jeg gør, men kan ikke rigtigt finde ud af, hvordan jeg mere kan :-D.

I skal prøve den, Juliettes café på Jægergårdsgade, og så selvfølgelig veggie brunch – åh tak, alle vegetarer, for alle de muligheder. Elsker at kunne spise ude i byen med alle de grønne alternativer.

Vi havde glædet os til starten på weekenden, og fredag er jo dagen, hvor jeg er alene med Isak og Nora. Desværre blev Uffes søvn i nat forstyrret af, at Isak skulle kaste op, og han har ligget med feber hele dagen og er så musestille. Stakkels Isak, han er slet ikke til at kende med den stilhed, og det endte med at Uffe også kom hjem fra arbejde, så han kunne arbejde hjemme og hjælpe til, hvis Isak kastede op igen-igen. Jeg havde glædet mig til Godsbanens julemarked i morgen og ville supplere min fine gule tallerken fra Keis & Fiedler fra sidste år med en søster (:-D), men nu må vi se, om vi overhovedet kommer afsted. Elsker al den keramik, der er derude, og glemmer heller ikke smagen af veganer-hotduck’en, vi fik, mmm. Kender I andre markeder her i december med keramik? In case vi ikke kommer afsted, det er jo faktisk hele weekenden!

Juliette cafe Aarhus
Esra outfit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen :-)