Der kommer ikke en tid

Inspiration til Ramadan-kalender – har I nået det?

Det er anden dag, at vi har fastet herhjemme – yep, på grund af min tyrkiske baggrund følger vi tyrkerne derude, fordi hele familien også startede i går. I dag eller i morgen, vi skal jo igennem det, venner, og husk ikke at kritisere andre for, hvorfor de ikke starter den ene eller anden dag. Jeg ved det – jeg synes selv, at det er MEGA ærgerligt, at vi ikke kan finde ud af at starte samme dag, men der er ingen grund til at tage diskussionen hvert år, når vi ved, at vi aldrig nogensinde bliver enige, hehe. SÅ jeg vil ikke engang spørge, hvornår I startede, men jeg er mere interesseret i, hvordan det var. Er det ikke bare en oplevelse hver gang? At mærke sin krops funktion og grænser. Hvad den kan, og hvor grænsen går. Der vækkes en selvbevidsthed hos mig flere gange i løbet af dagen, og jeg beundrer seriøst vores krop! Den er amazing, den er cool, den er det allerstørste mirakel, vi nogensinde bliver vidne til. Og heldigvis dør vi ikke af sult, men bare dét, at jeg når at mærke mine tørre læber, min dårlige ånde og maven der ikke rigtig føler noget. Min knurrer altså ikke, for jeg tror, at der er rigeligt med depoter at tage af (hah!), men den er bare tom. Føler intet, for jeg behøver ikke at have nogen følelser til den. Og så er der tørsten – det er en anden sag. Hvis jeg ikke skal snakke så meget i løbet af dagen, så er der ingen problem, så det er bare om at lægge alle møder efter Ramadan, som jeg skrev tidligere 😀

Jeg har været lidt bagud med vores Ramadan-kalender i år, men det er også lidt, fordi jeg gerne ville gøre noget anderledes, men hvorfor er det, man plejer, ikke også bare godt? 😀 Åh, efter at have startet vores egen webshop med Ramadan-produkter, har jeg bare fået så mange andre ideer, og mit problem kan være at slå ideerne ned og være realistisk omkring, hvad jeg kan nå. Nej, i år blev det ikke så meget mere anderledes, men det er jo heller ikke så vigtigt. Jeg tror virkelig, at med al den snak om Ramadan-pynt og Ramadan-produkter vi har haft i vores hjem siden februar, så har ungerne været i stemning i lang tid :-D. Munira har jo nærmest været med til at udvikle nogle af opgaverne i vores “Min Ramadan Opgavebog” (i øvrigt mest populære og snart udsolgt), og vi har farvelagt de islamiske mønstre inden Ramadanen gik i  gang.

Jeg vil ikke sige så meget mere. I kan jo se på billederne, hvordan det er endt med at blive. Jeg kan rigtig godt lide de små/store poser fra Søstrene Grene, som jeg bare genbruger hvert år, hvor man kan putte små ting i som farveblyanter, chokolade, viskelæder, sjippetov mm. I kan se mit indlæg fra sidste år for en mere detaljeret beskrivelse af indholdet, og hvor jeg remser alle nyttige links op, som man bør kende i forbindelse med Ramadan. I år vil jeg gerne tilføje en ny chokoladekalender fra Ramadan i Børnehøjde, som vi har købt og skal prøve!

Islamiske mønstre i pap, som man kan farvelægge, Hügge  // Islamiske mønstre i træ/metal, Bint Khuwaylid  //  Sky (gammel), Søstrene Grene  // Stickers-Plakat om Jordens skabelse med Adam og Eva, Hügge  //  Dekorering af poserne (tal og moske), Sweet Fajr  //  Paptallerken på væggen som pynt, Ramadan og  Eid service & pynt

Ramadan kalender

Ramadan kalender pynt

Har ikke lige tid til at give den et filter, så det må blive det helt naturlige, yay! 😀

Ramadan kalender kun-billedvaeg Ramadan kalender pynt  Ramadan kalender pynt Ramadan kalender pynt

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der kommer ikke en tid