Måske du også vil købe økologisk gær fremover

Vind en Musahar ugle-pude, værdi 500 kr. – til på fredag d. 7/11 kl. 21

I sidste uge var jeg til velgørenhedsmiddag, som Skoleliv i Nepal arrangerede. Uden at vide særligt meget om det, tilmeldte jeg mig det, da jeg så, at det foregik i vores beboerlokale – for så kunne jeg jo smutte derned uden Isak og få lidt alenetid :-D. Det var ret smart, og hvor føltes det dejligt (ikke fordi jeg ikke kan lide at være sammen med Isak :-P) at være ..  bare mig selv. Det var meget hyggeligt at møde nye mennesker, spise lækker biodynamisk og vegetarisk mad og vinde en lækker Musahar ugle-pude på en værdi á 500 kr :-). Den er lavet af økologisk bomuld og brændenælde og er fyldt med uld. Noget af en aften!

Det var de fem lodder á 20 kr., jeg købte, som gjorde mig til den heldige vinder af puden. Selvfølgelig er det altid dejligt at vinde noget, men da jeg købte lodderne, tænkte jeg nu mest på at støtte en god sag. Da jeg kom hjem, gik der ikke særlig lang tid før den der ej-jeg-har-vundet-noget-følelse begyndte at forsvinde. Puden er mega-fed, men jeg begyndte at tænke: Hvor skal den stå? Jeg prøver nok bare at sige, at vi i virkeligheden ikke har brug for den, og da den virkelig er sød tænker jeg, at du måske vil have den? Ved du, hvor den skal stå i dit hjem? Skriv en kommentar på min Facebook-side under indlægget og “tag” en ven eller veninde for at vise, at du tænker på hende/ham, så jeg kan trække lod om den fine pude ;-).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske du også vil købe økologisk gær fremover