Projekt bøgehæk, mit bedste råd!

Vi har tapetseret! + indretningstips

Vores sommerferieprojekt – ét af mange! – om at tapetsere trak lidt ud, fordi vi havde svært ved at beslutte os for, hvilket tapet der skulle op på Muniras værelse, og fordi tiden simpelthen bare fløj afsted, hehe. Vi endte endda med at bestille noget og så fortryde og fik så byttet, men man venter jo over en uge, fordi butikken, i vores tilfæde Tapethuset bag ved Storcenter Nord, først skulle bestille tapetet igennem forhandleren i Danmark, som så tager fat i producenten i udlandet. Det er i hvert fald lækkert, at man bare kan tage ud i en fysisk butik og se vareprøverne, og så vidt jeg kan se, forhandler både Tapethuset og Tapetforum mærket Pip Studio, Eijffinger.

Jeg elsker altså den der retro-stil blandet sammen med det enkle, og se da lige den teakseng, som vi købte igennem DBA, og som jeg rensede godt og grundigt med en blanding af eddike og olivenolie :-D. Åh, jeg kan have svært ved at begrænse mig, og der ender altid med at være for mange småting i alle mulige hjørner på det børneværelse. Altså rod, hehe. Det okay, det okaaaaaay (MGP-sangen! :-D)

Nå, men jeg har lovet at dele diverse links her fra bloggen, da det er lidt svært at lave direkte links fra Instagram. Vi har også længe skullet købe nyt sengetøj, da det efterhånden er ret slidt, det ungerne har. Ja, når man har hele tre børn, og de jo ikke hver har to forskellige slags at skifte imellem, så bliver det slidt hurtigere. Jeg har længe kigget på dynebetræk fra H&M, fordi der er et så stort udvalg af farver, og i samme omgang, som jeg bestilte den grønne til Munira, tog jeg en lækker jordfarvet hjem til Isak. Ej, og jeg kan faktisk se, at de lige nu har 20 % rabat op alle børnevarer, dvs. både tøj og alt til børneværelset med denne kode (udløber 1/9-2019). Damn it, skulle have ventet med at bestille. Der er virkelig fine ting i deres Home-afdeling.

Se hvis man nu ikke har for mange farver i rummet og trænger til lidt “rod”, så kunne dette dynebetræk være rigtig fint at bryde lidt op med, så sødt med de dyr 🙂 Jeg sidder altså og kan simpelthen ikke finde linket til det grønne, mon det allerede er udsolgt? Synes virkelig det går stærkt derinde, så man skal altså skynde sig.

Der er selvfølgelig en grund til, at jeg har valgt de ensfarvede modeller. Når man har en væg, der “larmer” meget, og det kan man sige, det tapet, vi har valgt, gør – sprudler af farver, forskellige motiver – så er det vigtigt at tone ned på de øvrige ting, hvilket også er med til at fremhæve tapetet i samspillet med det enkle. Vi er glade for det grønne dynebetræk til retrosengen, men jeg kan godt fristes til et lidt mere lyst beige enkeltfarvet betræk, da jeg måske stadig synes, at det bidrager til “larmen” :-D.

Som jeg har nævnt på Instagram, er planen, at der skal hænge et guldspejl på højre side, og tjek da lige spejlene ud hos H&M, men hvor ville jeg ønske, at de lige var lidt større. Jeg er også lidt i tvivl om stilen, eller det er jeg nok ikke, men det er hårdt, når man nu også skal blive enig med resten af familien :-D. I kan se, at der alligevel er stor forskel i stilen fra denne (fra H&M) til denne (fra Ellos).

Anyways, I skal også lige se lidt af Isaks hjørne med det nye jordfarvede sengesæt. Isak og Nora deler værelse, og Isak har pladsen øverst i højsengen, de deler. Jeg elsker simpelthen denne plakat med stykket fra Martin Strids bog, som vi læser højt nogle gange:

I var også rigtig mange, som spurgte ind til reolsystemet, som lige skal fyldes med flere bøger, hehe. Det er fra IKEA og serien Svalnäs, som man sætter sammen, som man nu vil. Det samme gælder kurven og puderne på sengen, lige bortset fra den mørkegrå, som er fra Søstrene Grene og Alfons Åberg fra TeddySit 🙂

Forresten, hvis du bor i Aarhus og ikke har hørt det endnu, så kan du tage forbi Naturhistorisk Museum og hente en gratis plakat med oversigt over 99 arter. Se Facebook-opslaget her. Du kan se plakaten her og selv printe den ud i forskellige formater. Glæder mig til at få den hængt op! Bare et lille tip herfra 🙂

Til inspiration har jeg nedenfor smækket et billede op fra børnenes fælleshjørne med klaveret og de små kasser, som vi har købt fra Trævarefabrikernes Udsalg. Vi har selv malet dem hvide, og så har jeg fundet noget papir i Søstrene Grene og Retrovila som baggrund i kasserne. Er det ikke sødt? 🙂

Og her helt til sidst vil jeg lige tippe jer om nogle af de webshops, som jeg kan se kører udsalg og som jeg tænker, du kunne have glæde af 🙂

Babyshop (50 % på deres forår og sommer 2019 styles)

Molly&My (Ekstra udsalg på i forvejen nedsatte varer)

Babytorvet (30 % på f.eks. dyner)

Lemmer (50 % på tidligere kollektioner)

Lykkeleg (Sommerudsalg 50 %)

Mammashop (20 % på alle pusletasker)

Ugleunger (Op til 50 % på deres outlet)

www.dåseshoppen.dk

www.monki.com

www.arket.com

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt bøgehæk, mit bedste råd!