Når 1 dl kogt vand kan få mit hoved til at koge

Vind alt dette på min instagramprofil @esra.ap – All in One to-go snacks af Karen Volf

Karen Volf all in one snack

Jeg er hjemme med 2 1/1 syge børn og er lidt heldig, at Isak og Nora sover til middag samtidig, og min mor er kommet forbi med frugtyoghurt, som Munira-musen har bestilt fra Rema 1000 :-). Det går faktisk OK her, og det eneste, børnene spiser, er yoghurt og pandekager, så nu skal jeg igen igang med en portion okay-sunde pandekager :-D.

Jeg er her lige kort for at sige, at hvis du ikke har set min konkurrence på min Instagram-profil (@esra.ap), så kan du faktisk nå at være med, hvor jeg giver alt det, du ser på billedet til dig og en person, du vil have skal vinde. Jeg trækker de to vindere i aften kl. 21 (onsdag d. 8. februar), når alle børn forhåbentligt sover :-). Så skynd dig over på min Insta-profil og find billedet og kommentér med den person, du vil have skal vinde.

Vi har været vildt glade for de her All in One to-go packs fra Karen Volf, som er høj på fiberindhold, indeholder masser af grønne ingredienser og er vildt nemme at have med både til madpakke og mellemsnacks, når børnene skal til forskellige fritidsaktiviteter.

Helt præcist får du muligheden for at vinde:

 • 2 x All in One to-go pack med Rodfrugter: Sprøde klassiske grøntsagskiks bagt med hele 36% rodfrugter. Indeholder 25% fuldkorn og har et højt fiberindhold, der giver dig ny energi fra både grøntsager og korn. Perfekt i lommen, når du er på vej ud af døren. Bagt uden stråforkortere.
 • 2 x All in One to-go pack med Protein: Sprøde proteinrige kiks bagt med de populære små chiafrø. Indeholder 22 g protein pr. 100 g, har højt fiberindhold og indeholder 59% fuldkorn. Perfekt som snack før og efter træning, og lige til at dele med din træningsmakker. Bagt uden stråforkortere.
 • 2 x All in One to-go pack med Fuldkorn: Sprøde fuldkornskiks bagt med hørfrø og solsikkekerner. Kiksene indeholder 68% fuldkorn og 15% frø og kerner, hvilket gør dem perfekte som en grov snack on the go, eller som et kernerigt og fiberholdigt alternativ til at stille den lille sult ud på eftermiddagen. Bagt uden stråforkortere.
 • 2 x All in One to-go pack med Banan: Søde, sprøde og grove fuldkornskiks bagt med banan til dem, der elsker en sødt smagende og fiberrig snack. Indeholder 8% lækre bananer og hele 75% fuldkorn, som giver ny energi. Bagt uden stråforkortere.

Nu er det pandekagetid her, og det er faktisk også Noras fødselsdag idag, og vi er efterhånden vant til at fejre det med lidt sygdom 😀

Konkurrencen er i samarbejde med Lahme Kommunikation og Karen Volf.

2 kommentarer

 • anette elming nielsen

  Øv for at jeg kom for sent hjem efter at have passet 2 af mine syge børnebørn. Men dejligt man kan hjælpe, selvom min syge mand så måtte ligge syg alene herhjemme. Håber vinderen bliver glad. Det ser så lækkert ud. Og god bedring til dine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2verdener

   Ej, al den sygdom, altså. Hvor er det sødt af dig at passe ungerne. Jeg er også bare SÅ glad for at have min mor og svigermor tæt på – det/I er guldværd! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når 1 dl kogt vand kan få mit hoved til at koge