Alt det der foregår i denne uge!

En af disse ting skal du nå idag – og du skal skynde dig lidt :-)

godsbanen julemarked

Hej med jer folkens

Her kommer et drønhurtigt indlæg, nu jeg sidder helt alene med en sovende Nora og en flok andre unger udenfor. Jeg synes nemlig ikke, at du skal gå glip af to rigtig gode tilbud, jeg har til dig, og nej det er ikke cyber-advents-jule-eller-andet-blogger gave eller konkurrence, men en helt ægte én, som du selv er herre over, om du vinder :-). Okay, den ene kommer lidt an på om du bor i Aarhus, men den anden er en glæde, du kan give dig selv eller kære familie, især hvis du, som jeg skrev i dette indlæg, har forberedt dig, og købt ind til det. Jo, se jeg snakker om de bedste og lidt sunde små pandekager, som jeg er helt vild med. Ungerne ELSKER dem, og jeg ved virkelig ikke, hvor mange gange, vi har lavet dem. De er så nemme og hurtige og er ret neutrale, så man kan kombinere det med alt fra rigtig mad til bare syltetøj og flormelis. Opskriften finder du nederst på siden.

Det første tilbud er en idé til, hvad du kan bruge noget af din søndag på, hvis du sidder hjemme og ikke helt hvad, hvad du skal give dig til andet en rengøring og den slags (nej, tak!). Her i Aarhus er vi så heldige at have Godsbanen, hvor der i december måned afholdes julemarked med en masse lækre mad-keramik-strik-drikkeboder. Det er ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for service, og Uffe er heldigvis også helt med på den, så vi fik købt meget lidt! Kunsten er at begrænse sig derinde, for priserne kan være lidt høje, men man kan også være heldig med 2. sorteringsvarer, og så opdagede jeg, at nogle omkring mig også var ret gode til at prutte om prisen, hvis man er til det. Og nej, ikke på maden :-P.

Apropos mad, så fik jeg en vegansk jule hot”duck”, som smagte vildt godt! Det er Mikuna, der har en bod, og det skulle være Aarhus’ første 100 % veganske cafe.

Julemarkedet på Godsbanen lukker idag kl. 17, og det var netop kun denne weekend, de havde slået dørene op for julemarked, men jeg vil også sige, at det er et perfekt tidspunkt at tage derind ved 14-tiden, hvor menneskemængden er aftaget :-). Se mere på deres facebookside.

OG opskriften på de lækre pandekager er:

40 g rugmel
40 g ruggryn
100 g hvedemel
1 spsk bagepulver
2 æg
3 dl mælk

Bland æg (2 æg)  og mælk (3 dl)  sammen. Heri blander du resten i og pisker godt i hånden.

Lad det stå lidt, gerne i 15 minutter. Brug lidt olie på panden, når du steger dem. Og jeg mener altså olie! Ikke smør. Det bliver bare så godt. Vores komfur går op til 14, og jeg har den på 10, så godt med varme. Dejen er ikke vildt tyk, og det skal den heller ikke være.

Fortsat rigtig god søndag, og jeg håber, at du når én af mine to gode ideer idag. Du kan se herunder, hvor de forskellige ting er fra:

Tallerkener: De er fra Keis & Fiedler. Hun havde kun én, men lovede lidt, at hun ville lave en mere, så det kan blive til et par :-).

Plakaterne: Artwork & Illustrations af Kirstine Falk. Hun står i den lille hal i hallen med designboderne.

Kopperne: Der står altså ikke noget på dem, så vi er nok blevet snydt! :-P. Ej, men du kan finde dem i hallen med alle andre boder på venstre hånd længst inde, hvis du kommer fra madboderne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt det der foregår i denne uge!