Vegetarkasse fra Aarstiderne uden at være vegetar

Ting jeg ikke forstår – hvor meget skal vi finde os i?

0508

Nogle gange kan jeg komme i tvivl, om vi virkelig lever i 2016. Der er ting, jeg ikke forstår. Vi har så meget erfaring fra fortiden, og det kan godt være, at man ikke havde toiletbørster for 1000 år siden (altså bare cirka), men hvis man virkelig kan finde på at kaste sig ud i at producere toiletbørster idag og bruge kræfter på moms og beskatning og alt det der helvede, så producerer man da en toiletbørste, der har det som primær funktion, at den kan børste toilettet!? På alle ledder og kanter, tak! Og uden at det nasser i håndleddet.

Jeg har derfor lavet en liste. Yep. Det er de store problemer anno 2016 – hvor design og funktionalitet ikke altid går i hånd og hånd, ej heller penge og funktionalitet. Som sagt! Ligesom toiletbørsten. Du finder den pæne toiletbørste. Holderen har det helt rigtige look i rigtige farve og mønster – passer til resten af badeværelset, du ved prikken over i’et, og den har også kostet mange penge, fordi .. ja, fordi sådan noget skal koste mange penge – og jeg taler ikke engang om en Vipp (tør slet ikke prøve den), men stangen er så hård som sten, og den kan ikke komme helt ned i det ubehagelige trængende område eller i de øvre side-underkanter.

ELLER at man laver:

 • kæmpe store karklude, som ikke er til at få fat om og vride vandet fra
 • pedalskraldespande, som ikke vil åbne låget på trods af at man trykker helt i bund på pedalen og ender med at skulle bruge fingeren (ad) – tit på caféer
 • mælkekander, som har en tud, der gør, at de sidste afsluttende dråber altid bliver spildt på bordet eller kagen ved siden af (ja, sikkert kage)
 • husholdningsfilm/plastfolie – ååh den fatter jeg virkelig ikke – ja, hvor filmen ikke er til at rive over, fordi den (skarpe) knivkant bare ikke virker, og du står der med helt sammenkrøllet folie i hånden og har i hvert fald formået at pakke din hånd ind. Eller når det slet ikke har den her klister-effekt, når du prøver lukke en tallerken med det.
 • Vaskestativ, der har “ledninger”/holdere, der ikke kan holde til tøj, og du ender med at bruge stativet, selvom der kun er få “ledninger/holdere tilbage (skønt med tørretumbler, men bruger faktisk også vaskestativ efter at have fundet det fedeste vaskestativ (griner og græder-smiley))
 • (igen) Pæne toiletbørster, der bare ikke har en god børstefunktion, da børstestangen er for stiv, og det nærmest gør ondt i hånden efter en børstetur. OG så er der børstehovedet, som altid løsner sig, hvis man kun laver den cirkulære bevægelse i én retning (til højre) – hvorfor bliver den løs? Ved en toiletbørsteproducent ikke, at det er ulækkert at skulle skrue sådan en børstehoved på plads igen??
 • Kartoffelskræller, der ikke kan skrælle ordentligt eller til venstrehåndede for den sags skyld (min svigermor er venstrehåndet)
 • Røget laks-emballage, som er pakket sådan (alle), at man jo ikke kan lukke det tæt igen efter at man har taget nogle skiver (bruger altid en frysepose at putte det i)
 • Sengeramme i MEGET tungt materiale, og man køber det og håber på, at det holder og ikke knirker, når man lægger sig på det om aftenen, når Nora er faldet i søvn, MEEEN NO!

Nu vil jeg prøve at glæde mig til vores miniophold i Ribe på Danmarks ældste hotel, hvor jeg håber erfaring betyder noget og håber, at de har en blød toiletbørste på badeværelset. Og god morgenmad.

Og kunne du finde på at give mig ret i nogle af tingene overfor, skulle du måske også læse mit indlæg om her mærkelige vaner, jeg går rundt, og som jeg fandt ud af, jeg absolut ikke er den eneste, der har.

Og den der mælkekande ik? Den er SÅ fin, men.. :

 

Fik lige min søster til at overdrive med husholdningsfilmen 😀

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap.
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen.

5 kommentarer

 • Helene Rasmussen

  Vi har familie i USA og de tager husholdningsfilm med hjem til os.

  Det hedder Kirkland Strech-tite og har sådan en fin skærer man lægger filmen henover og skubber med en lille plastikdims og så er folien skåret.

  Det ser ud til at man kan få noget tilsvarende her (http://kontorting.dk/da/product/husholdningsfilm/husholdningsfilm-45cm-x-250m-i-boks).
  Det er lidt dyr men det er så også 250m.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hehe sjovt indlæg! Min svigermor har dog fundet svaret på dine/alle menneskers husholdningsfilm-problemer: i Føtex (bl.a. går jeg ud fra) kan man købe husholdningsfilm som har en række med huller for hvert kvadrat hvilket betyder at det er så sindssygt let at hive et stykke af

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Charlotte
   Det skal jeg da se efter! Faktisk synes jeg, at lige præcist folien, man kan købe i Føtex er én af de nemmeste at håndtere

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Der står udenpå pakken at det er ark, håber du finder det. Det husholdningsfilm har allerede gjort mit liv meget bedre ;D Tak for en skøn blog!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarkasse fra Aarstiderne uden at være vegetar