Ting der gør mig perfekt

Derfor rejser jeg uden mand, børn eller tøj

Okay, jeg bliver vist liiige nødt til at forklare lidt her. Sidder i flyveren og har besluttet mig for at prøve at skrive et indlæg her fra telefonen – på min nye telefon! Den er lækker den her iPhone X, og det er meget godt, at Uffe overtalte mig til at købe denne model og ikke 8’eren. Jeg havde brug for en telefon, der ikke slugte al batteriet på få timer. Det fungerer fint med den her telefon uden en knap nederst i midten, og jeg føler, at jeg ikke belaster tommelfingeren ligeså meget. Ja, de små detaljer tæller altså, når man er lidt sart.
Og mere sart er jeg vist ikke, når jeg sidder her i flyet på vej til Istanbul – helt alene, klar til at gå op og ned ad Istanbuls gader, indånde luften fra Bosporus-bølgerne og forsvinde i millionmængden.

Rigtig mange af jer bliver ved med at spørge på insta, hvorfor jeg tager væk, hvorhen, hvorfor alene.
Alt er okay venner, hehe. Nogle af jer er bekymrede.
Det hele kommer faktisk af, at jeg i forvejen skulle til København, fordi hende, der har skrevet speciale om legestuerne, skal forsvare det på onsdag og har inviteret mig med, fordi det er mine (ikke længere) legestuer, hun har skrevet om. Jeg er mega spændt på det, og nu hvor jeg alligevel skulle til København, og lufthavnen er så tæt på, kan man jo lige så godt hoppe på flyet, ik, haha! Som svigermor og andre i familien sagde: øhh ja, det giver jo sig selv (ironisk :-D). Det hele er bare faldet sammen med en periode i mit liv, hvor alt for mange tanker strømmer igennem mit hoved. Fra 15. september er jeg sådan set uden arbejde, fordi kontrakten mellem ‘min’ forening og kommunen udløber, og det er sådan set meget fint. Lige nu har vi travlt med at starte 5 nye legestuer op i Aarhus Kommune, og en masse bolde i luften, som vi skal have landet inden for to-tre uger, og derefter er jeg mere eller mindre fri. Glæder mig sindssygt meget, selvom jeg ikke ved, hvad der venter mig. Jeg skal nok finde på noget, og lige nu har jeg bare brug for at trække stikket helt ud. Har ansat én i virksomhedspraktik, som har totalt styr på det hele, så fedt!
Og nu skal jeg bare udnytte muligheden for at rejse alene til Istanbul, gå, stoppe op, gå, stoppe op og måske sidde lidt, med en bog i hånden, nyde udsigten, sidde indtil (hvis jeg overhovedet) keder mig og shoppe selvfølgelig, åhh haha altså. Undskyld, men jeg er lidt oppe at køre over det. Er allerede gået i gang med bogen, og ved I hvor? Mens jeg stod i den lange kø til indtjekning – tænk at man kan nyde at ting tager tid. At jeg kun skal forholde til mig selv. Ingen andres ejendele, ingen mand eller børn. Jeg har lovet Uffe og mig selv, at jeg ikke skal savne dem, og jeg skal virkelig prøve, men hvem kan gå imod naturens love?

Vi skal til at lande, et kvarters tid tilbage. Jeg skriver i mine ‘Noter’ nu og udgiver indlægget, når jeg er landet. Men uden at redigere. Lige dér, hvor jeg sidder ved udgangen et sted og skal tage stilling til, om jeg vil igennem menneskemylderet – tage metroen, eller om jeg skal gøre som jeg er blevet opfordret til, nemlig bare tage en shuttle til Taksim og derefter til mit hotel i Nisantasi.
Jeg ved jo, hvad jeg gør. Jeg skal ind i millionmængden, for nogen irriterende, for nogen charmende – jeg skal starte med at gøre irritationen til en nydelse.

Nyd jeres weekend, venner. Jeg skal nok! 😀 Og hvis I vil se lidt af Istanbul, så hop ind på min profil @esra.ap på Instagram. Selvfølgelig tager jeg jer lidt med, og ja ja ja, skal nok også koble fra! Stol på mig 🙂

3 kommentarer

  • Louise

    Synes du er pisse modig. Jeg kunne ikke rejse alene. Desuden ville jeg savne min mand for meget

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mg

    Lyder som en vildt fed idé! Dog er jeg ikke sikker på at jeg forstår hvorfor du ikke har taget noget tøj med? 😀 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der gør mig perfekt